Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Lovran - Pomlad na opatijski rivieri, Lovran, Hrvaška - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Lovran - Pomlad na opatijski rivieri, Lovran, Hrvaška - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Lovran se nahaja v središču mesta Lovran. Je popoln kraj za vse, ki si želite odpočiti na čisti in mirni lokaciji. Gre za majhen romantičen hotel v neposredni bližini starega mestnega jedra in blizu morja.


Hotel Lovran se nahaja v prelepem sredozemskem parku ob morju in predstavlja živ spomin na stare dobre čase, ko so tukaj prebivali slavni gostje. Romantična nota hotela Lovran danes predstavlja edinstveno mesto za dopust na liburnijski rivieri. Pristno vzdušje, balkoni, stilska oprema in čudovit razgled na Kvarnerski zaliv ne bodo pustili ravnodušnega nobenega gosta.

V dvoposteljni sobi s pogledom na morje je na razpolago SAT TV, telefon, miza, brezplačen Wi-Fi in klima, v kopalnici je sušilec za lase, na voljo so tudi brisače. Možno je tudi dodatno ležišče.


Lovran je mesto dolge in bogate preteklosti s stoletno turistično tradicijo. Ime je dobil po zimzelenem lovoru (Laurus nobilis), ki raste v izobilju v mestu in njegovi okolici. S svojimi tlakovanimi ulicami, kamnitimi hišami, z ozkimi uličicami in s stopnicami se lahko Lovran danes pohvali kot eno izmed najbolje ohranjenih starih mestih jeder na področju celotnega Jadrana. Njegove cerkve s srednjeveškimi freskami, z napisi v glagolici in slikoviti sredozemski motivi privabljajo veliko število gostov ne glede na letni čas. Poleg starega mesta se lahko Lovran pohvali tudi s prelepimi plažami, z edinstvenim planinskim zaledjem, odličnimi restavracijami in nadvse prijaznimi prebivalci.


Prednost Lovrana leži v njegovi bližini Učki, mestu Reka in Kastvu ter Trstu in Benetkam. Predlagamo vam enodnevne izlete in spoznavanje Kvarnerja. Vaš oddih bo še popolnejši, če se boste zraven še zabavali. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.