Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kamp Highlander - Rafting na Tari in džip safari, Foča, Bosna in Hercegovina - 77 EUR - 2x nočitev v bungalovu za 1 osebo, 1x rafting na Tari za 1 osebo

Kamp Highlander - Rafting na Tari in džip safari, Foča, Bosna in Hercegovina - 77 EUR - 2x nočitev v bungalovu za 1 osebo, 1x rafting na Tari za 1 osebo

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Rafting v kanjonu Tare predstavlja združitev nepozabne avanture in aktivnega oddiha ki ga mora vsak vsaj enkrat v življenju doživeti. Zato čimprej rezervirajte svojo rafting avanturo po neverjetni ceni. Za vse iskrene ljubitelje narave, ki ljubijo planinarjenje in osvajannje novih predelov predlagamo točno ta aranžma ker predstavlja popoln spoj: raftinga po Tari in džip safari ter pešačenje po pragozdu Perućica vse do Trnovačkega jezera. Uzrli boste predele poslednjega pragozda v Evropi „Perućice“ njen slap Skakavac, ki je visok celo 73 m ter s Highlander ekipo osvojiti Trnovačko jezero, ki je zaradi svoje srčaste oblike poznano po celi Evropi.  

1.DAN Pridete v kamp Highlander do 18h (neobvezna ura) po namestitvi v rezervirani planinski bungalov lahko po želji naročite večerjo (okoli 20h) Potem sledi druženje poleg tabornega ognja z glasbo. 

2.DAN: Zajtrk za vse, ki želijo v zgodnjih jutranjih urah (okrog 8h), potem priprave za odhod na džip safari in planinsko avanturo- S terenskimi vozili odrinete ob 9h v smeri Nacionalnega parka „Sutjeska“. Po uri vožnje pridete do pragozda Perućica, kjer boste videli tudi slap Skakavac visok 73 m. Sledi obisk razgledne točke Priejvor na platoju pod planino Maglić, največjo planino v BiH, od koder nadaljujemo pot proti Trnovačkem jezeru. Na jezeru sledi pavza za kopanje in počitek. Vrnitev v kamp je predvidena okoli 17h.  Vkolikor ste zainteresirani lahko naročite kosilo pred odhodom. Po okusnem tradicionalnem kosilu lahko gostje uživjao v sprehodu ob reki, družabnih igrah ali kakšni od športnih aktivnosti v kampu. Večerja je načrtovana okoli 20h, potem pa sledi druženje ob tabornem ognju in glasbi.  

3.DAN: Po zajtrku (okoli 8h) sledi prevzemanje rafting opreme (varnostni jopič, čelada, neoprensko oblačilo, veslo). Okoli 10h se s terenskimi vozili odpravite do Brštanovice, ki je izhodiščna točka za rafting. Vodiči bodo naredili razpored sedenje v čolnu in opravili kratek tečaj o pravilnem sedenju in obnašanju v čolnu, tehnikah veslanja po divji in hitri reki. Po tem sledi rafting po najvznemirljivejšem delu reke Tare, ki bo trajal od 3 do 4 ure z vmesnimi pavzami za fotografiranje, plavanje in osvežitev. Po tem sledi še 5 km raftinga po reki Drini vse do kampa Highlander kjer bo okoli 15h organizirano kosilo. Kosilo morate naročiti pred odhodom na rafting. Po okusnem tradicionalnem kosilu lahko uživate v sprehodu ob reki, družabnih igrah ali v kakšni od športnih aktivnosti v kampu. Večerja bo okoli 8h, potem pa sledi druženje ob tabornem ognju in glasbi. Ob skupni izmenjavi vtisov in načrtih za nove avanture se program zaključi. Po želji in dogovoru z gosti je mogoče podaljšanje bivanja ali pa izkušnja kakšne nove avanture – safari džip, ribarjenje, jahanje konj, gorsko kolesarstvo ali izleti v Sarajevo, Višegrad, Trebinje ali Dolino herojev. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.