Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Bella Italia - 1. maj ob Gardskem jezeru, Gardsko jezero, Italija - 173 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Happy Premium za do 4 osebe, Poraba elektrike, vode in plina

Kamp Bella Italia - 1. maj ob Gardskem jezeru, Gardsko jezero, Italija - 173 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Happy Premium za do 4 osebe, Poraba elektrike, vode in plina

16%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sprostitev na Gardskem jezeru! Približno na pol poti medBenetkami in Milanom, leži Gardsko jezero, priljubljena turistična destinacijain največje italijansko jezero. Kot največje italijansko jezero, sega v kar tripokrajine: Veneto, Lombardija in Južna Tirolska (Trentino). Jezero jeledeniškega nastanka in ima mediteransko klimo, zato boste lahko uživali vprijetnem vonju pomaranč, limon in bergamotke, tu pa uspevajo tudi trte inoljke ter palme in oleandri, saj je poleti zelo vroče.


Letovišče Bella Italia se nahaja ob Gardskem jezeru in le 1,5 km od središča mesta Peschiera del Garda. Od plaže oddaljen 7 minut hoje. Ponudba kampa obsega 3 restavracije, mini market, prodajalna sladoleda in bar s teraso, ki nudi pogled na jezero, namizni tenis ter nogomet, igranje odbojke in košarke na večnamenskem igrišču. Za zabavo organizirajo turnirje, celodnevno in celovečerno zabavo, najmlajšim pa je namenjen otroški klub. Kamp vsebuje tudi vodni park s 5 bazeni in tobogani ter zabavnim programom.


Mobilna hiška Happy Premium velikosti 29m2 je idealna za udobno bivanje za do sedem odraslih oseb. Vsebuje 3 spalnice, eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom, štedilnik in pomivalno korito. Kopalnica z WC, tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC ločen). Klima je na voljo s doplačilom. Pred mobilno hiško se nahajajo miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice Happy Premium imajo delno pokrito leseno teraso. Kajenje ni dovoljeno. Televizije ni.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.