Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Deluxe Villa No. 10 - Oddih na Pagu - Soba, Mandre, Pag, Hrvaška - 82 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba zunanjega bazena, savne

Deluxe Villa No. 10 - Oddih na Pagu - Soba, Mandre, Pag, Hrvaška - 82 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba zunanjega bazena, savne

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno na Megabonu! Deluxe Villa No. 10 je novozgrajena vilana otoku Pagu, ki se nahaja v majhni vasici Mandre. Cilj ville je zagotovitiprijetne, sproščujoče in mirne počitnice za družine in pare. Ne zamudite priložnosti za počitek in uživanje! 


Leta 2003 je bilo mesto Mandre razglašeno za najlepše mestoZadarske županije. Glavna plaža Mala Mandra je označena z modro zastavo, ki senanaša na čistost morja vzdolž celotnega zaliva. 


Deluxe Villa No. 10 je zasnovana kot skromno, družinskomesto, tako da tudi sam objekt vsebuje 10 sodobno opremljenih apartmajev insob. Številka 10 je tudi v imenu vile, ki združuje zgodbo o dekoraciji inviziji. V villi vas čaka vesela družina, ki z vami želi nadaljevati družinskozgodbo o Deluxe Villi No. 10 


Deluxe Villa No. 10 ima sedem sodobno opremljenih sob, odkaterih sta dve dvoposteljni, dve triposteljni in tri štiriposteljne sobe.Elegantne barve in ravne linije pohištva (narejeno po meri) so združene ssrebrnimi detajli, tako da je vsaka spalnica prijetna, ekskluzivna insproščujoča. Vse sobe so označene s štirimi zvezdicami, ki so upravičene zdekoracijo in udobjem. 


Vsaka soba je opremljena s televizijo, brezžičnim internetomin klimatsko napravo z ogrevanjem, tako da se lahko gostje sprostijo v hotelutudi v hladnejših mesecih. V sobah je tudi mini bar, kopalnice z opremo, ki vsakinastanitveni enoti daje posebno luksuzno noto.Elegantna in razkošna notranjost je mešanica podrobnosti, kinaredi prostor edinstven. Ta objekt združuje razkošje in vrhunsko udobje, poudarjene so podrobnosti, ki zagotavljajo edinstven občutek doma. 


Gostom je na voljo tudi telovadnica, kolesain igralnice. Konoba v Villi Deluxe No. 10 ne bo nikogar pustila ravnodušnega.Intimno vzdušje gostilne vam bo prineslo še dodatni užitek pri degustacijidomačih jedi s Paga. Prostor gostilne je namenjen tudi za sprostitev ob kozarcuenega najboljših hrvaških ali tujih vin.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.