Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Astoria - Nočitev in masaža v Novem Sadu med tednom, Novi Sad, Srbija - 31 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 30-minutna masaža za 2 osebi

Apartmaji Astoria - Nočitev in masaža v Novem Sadu med tednom, Novi Sad, Srbija - 31 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 30-minutna masaža za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite priljubljeno destinacijo na Balkanu! Samo na Megabonu po neverjetni ceni Novi Sad spomladi! 

Novi Sad ima 340.000 prebivalcev in je drugo največje mesto v Srbiji ter administrativno središče Avtonomne pokrajine Vojvodine. Od leta 2000 število turistov vztrajno narašča, Novi Sad pa gradi »imidž« city break turistične destinacije, ki je še posebej zanimiv za obiskovalce iz okolice. V primerjavi z Beogradom Novi Sad ne zaostaja. Kar zadeva nočno življenje je na samem vrhu, hkrati pa predstavlja precej ugodnejšo destinacijo.

Aparmaji Astoria bodo vaše bivanje v tem čudovitem mestu naredili še bolj popolno. Na voljo je več apartmajev, vsi se nahajajo v bližini središča mesta, tako da si boste lahko turistične atrakcije ogledali brez daljših voženj do priljubljene destinacije.

Ponujajo več kot 20 različnih prenočišč, v velikosti od 25 do 95 m2. Astoria apartmaji vam bodo priskočili na pomoč, ne glede na to kateri del mesta vam je ljubši. Ponujajo poceni namestitev, stanovanja s prekrasnimi razgledi v naravo ali v središču mesta. Brez pretiravanja lahko rečemo, da nudijo stanovanja za vsak okus. Stanovanja so v celoti opremljena (Wi-Fi, klima, pralni stroj, posteljnina, brisače, kuhinjski pribor, otroška posteljica, parkirišče, ... Ne glede na res ugodno ceno, Astoria apartmaji ponujajo udobno in sodobno namestitev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.