Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Otok Ugljan, Vile Dalmacija 4*: 4 - 8 dni v prestižnem apartmaju že od 139 € za 4 osebe

Otok Ugljan, Vile Dalmacija 4*: 4 - 8 dni v prestižnem apartmaju že od 139 € za 4 osebe

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Nastanitev Vile Dalmacija se nahaja v kraju Preko na otoku Ugljan, 50 m od peščene plaže in 5 km od Zadra. Ponuja sezonski zunanji bazen, razgled na morje in brezplačen WiFi. 4 do 8 dni v prestižnem dvosobnem apartmaju za 4 osebe že...


Nastanitev Vile Dalmacija se nahaja v kraju Preko na otoku Ugljan, 50 m od peščene plaže in 5 km od Zadra. Ponuja sezonski zunanji bazen, razgled na morje in brezplačen WiFi.
Nastanitvene enote nudijo satelitsko TV z ravnim zaslonom, nekatere pa imajo predel za sedenje in/ali jedilni kot. Na voljo je tudi manjša kuhinja z mikrovalovno pečico, hladilnikom in grelnikom za vodo. Parkirate lahko na brezplačnem zasebnem parkirišču. Za brisače in posteljnino je poskrbljeno.
Nastanitev Vile Dalmacija ima otroško igrišče. V baru na plaži si lahko privoščite pijačo ali pa posedite v restavraciji.
Na razpolago je več športnih objektov, najamete pa lahko tudi kolesa. Biograd na Moru je 26 km stran, do letališča Zadar pa je 14 km.
Kaj lahko počnete na otoku Ugljan?Ugljan je ena izmed najbolj privlačnih destinacij na Jadranu in se nahaja čez cesto iz Zadra, od koder ima širok Zadarski kanal in je povezan s številnimi trajektnimi linijami. Imenujejo ga »zeleni otok«, saj je pokrit z borovci, oljkami, figami, vinsko trto in drugimi sredozemskimi rastlinami.Plaža je oddaljena le 100 m, sprehodite se po čudoviti obali in vdihnite svež morski zrak. Ljubitelji sredozemskih pokrajin lahko uživajo v čudovitih panoramah, od katerih je ena posebej impresivna z beneško trdnjavo sv. Mihovila iz 13. stoletja.Za tiste, ki bodo bivali na otoku 20. aprila, je prost vstop v trdnjavo Sv. Mihovila v spremstvu vodnika in v nedeljo, 21. aprila, za veliko noč, je med večerjo organizirana živa glasba!Srednjeveška utrdba Sv. Mihovila je bila zgrajena v 13. stoletju na otoku Ugljanu. Trdnjava se nahaja na istem hribu (265 m) nad mestom Preka. Čeprav je v uničujočem stanju, je danes priljubljena izletniška točka otoka Ugljana, od koder lahko uživate v nepozabnem pogledu na mesto Zadar z zaledjem in več kot 200 otoki zadarskega arhipelaga in Nacionalni park Kornati.Čudovite peščene in skalnate plaže, čisto in čisto morje, odlične gastronomske ponudbe in številne aktivnosti so le nekateri od razlogov, zakaj se morate odločiti, da boste v tem mestu preživeli pomlad!>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.