Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Snješko Jahorina, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 38 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Snješko Jahorina, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 38 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

82%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Snješko je sodobni objekt naJahorini. Zaradi atraktivne lokacije, kakovostnih storitev in modernegapohištva v gorskem stilu iz naravnih materialov in avtentičnih etno detajlov,predstavlja idealen kraj za vaš oddih!


Gostom je na razpolago brezplačni pristop do interneta,lastno parkirišče pred hotelom in organiziran prevoz do avtobusne postaje ali letališča.V okviru objekta se nahaja jedilnica s sodobno kuhinjo ter dvorana za uživanjeob odprtem kaminu, kjer se organizirajo zabave in druženja ob glasbi v živo. Prednost hotelaje vsekakor njegova lokacija. Nahaja se v naselju Poljice, v neposredni bližininajlepših stez in novozgrajene žičnice.


Jahorina,olimpijska lepotica, je leta 1984 bila gostiteljica Olimpijskih iger.Najvišji vrh je Ogorjelica z 1916 nadmorske višine. Izredna konfiguracijaterena, ogromno snega, ugodna klima, steze za alpske discipline in blagestrmine (Rajska dolina) uvrščajo Jahorino med najlepše in najbolj znaneski-centre. Povprečno število dni s snežno odejo je 175 dni. Na razpolago vamje več kot 20 km urejenih stez za alpsko smučanje, povezanih s 4 žičnicami invlečnico, številne šole smučanja in ski-servisi ter izposoja opreme. Obiskovalcilahko uživajo v alpskem smučanju, teku na smučeh, sankanju, nočnem smučanju,prijetnim sprehodim, nakupovanju ter nočnem življenju in bogatih zabavnihprogramih na Jahorini.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.