Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Bluesun resort Velaris - Hotel Amor - Spomladanski oddih, Supetar, Brač, Hrvaška - 136 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Bluesun resort Velaris - Hotel Amor - Spomladanski oddih, Supetar, Brač, Hrvaška - 136 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


VelarisResort se nahaja v slikovitem zalivu Vela Luka, v zahodnem delu Supetra naotoku Brač. Je idealno mesto za resnično sproščanje in zabavo. Odkrijteprečudovite vrtove Velarisa; uživajte v vrtovih izpolnjenih z vonjem bora,rožmarina in sivke, zvoku morja in prečudovitih peščenih in prodnatih plažah. Velarisje idealna izbira za mladoporočence, družine z otroci, skupine in pare, ki si želijozabave in sprostitve.


Ne kupujejo zelenjave in lubenic, ampak jihsami vzgajajo na svojih poljih in vsak dan jih prinašajo na mize gostov. Delajolastne domače džeme, pečejo lasten kruh, peciva in sladice ter proizvajajolastno oljčno olje. Uživajte v edinstveni naravno pridelani hrani v prečudoviti naravi.


Storitev vključuje osrednjo restavracijo steraso, restavracijo in bar na plaži, bar v avli hotela, odprt bazen (majhendel bazena je primeren za otroke), brezplačne ležalnike za sončenje, senčnikein brisače na bazenu, ležalnike za sončenje na plaži (z doplačilom), teraso zakoktejle, konferenčno sobo in manjšo sobo za sestanke, internet kotiček,brezplačen brezžični internet, storitev pranja perila, wellness center zrazličnimi tretmaji (masaža, pedikura, manikura), telovadnico, savno injacuzzi.


Za namestitev imajo 84 Superior sob inapartmajev ter 75 Standard sob v Hotelu Amor 4*, Vili Vela Luka 4* inPaviljonih Vlačica in Vrilo 3*.


Sodoben hotel Amor je zasnovan na temeljihpredhodno obstoječega hotela Lučica. Amor je kreativna kombinacija stekla, lesain kamna. Sodobna notranjost in zunanjost s pomirjajočimi zelenimi odtenki inpridihom lesa z zanimivimi minimalnimi podrobnostmi ustvarjajo udobno mesto, kivam omogoča, da v celoti uživate v celotnem okolju. Dobrodošlico vam lahkoponudijo v 2 dvonadstropnih apartmajih in 48 dvoposteljnih sobah v hotelu Amor4*.


Velaris Resort je idealna izhodiščna točkaza tiste, ki si želijo raziskati in doživeti različne lokalne znamenitosti,bližnje otoke, dalmatinsko obalo in hrvaško kopno. Obiščite znamenitosti naBraču ali pa se z vodičem odpravite na razgledovanje drugih otokov (Hvar,Korčula, Mljet), povzpnite se na Vidovo goro (najvišji vrh na otoku), obiščiteDubrovnik ali katerokoli drugo dalmatinsko mesto, slape Krke in številna drugamesta. V raziskovanje se lahko odpravite sami ali pa se pridružite enemu izmedizletov z vodičem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.