Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Premium apartmaji - Družinski prvi maj, Novi Vinodolski, Hrvaška - 224 EUR - 2x nočitev v Premium apartmaju za 2 osebi (1. otrok do 7 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Premium apartmaji - Družinski prvi maj, Novi Vinodolski, Hrvaška - 224 EUR - 2x nočitev v Premium apartmaju za 2 osebi (1. otrok do 7 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite oddih v Premium Apartments, kjer se znebite stresa, doživite nepozabne trenutke ob prodnati morski obali in se spočijte v luksuznih apartmajih te zelene oaze. Kristalno čisto morje, mešanica sredozemskega podnebja z ostrim gorskim zrakom iz zaledja Novega Vinodolskega in največji Spa v Evropi bodo poskrbeli za sprostitev telesa in duha.


V Kvarnerskem zalivu se nahaja prvo počitniško naselje na Hrvaškem, NOVI SPA HOTELS & RESORT, zgrajeno po konceptu vodilnih svetovnih počitniških naselij. Gostom nudi vse vsebine, ki jih potrebujejo bodisi za sprostitev in dobro počutje ob koncu tedna bodisi za kratko poslovno srečanje ali pa za poletne družinske počitnice. Njegova lega na vzpetini ob 1,5 km dolgi obali zagotavlja nepozaben panoramski pogled na Kvarner in otok Krk z vseh koncev naselja.


Sodoben dizajn hotela The View nudi 129 razkošno opremljenih sob in suit, razporejenih v petih krilih hotela. Za tiste, ki imajo radi udobje velikih prostorov in se želijo počutiti kot doma tudi na počitnicah, je na voljo 336 prostornih luksuznih apartmajev v 35 vilah. Vsi apartmaji so vrhunsko opremljeni in imajo lastne balkone ali vrtove s sedežnimi garniturami. Vile so obdane z bujnim, skrbno vzdrževanim mediteranskim rastlinjem. Nastanitev je v apartmaju z 1 spalnico z zakonsko posteljo, veliko dnevno sobo, opremljeno kuhinjo z jedilnico, balkonom, telefonom, internetom, sefom... Otroška animacija se odvija v hotelski igralnici. V času ponudbe so razpoložljivi rastavracija in bar v hotelu ter rastavracija in bar v wellnessu.


Kar zadeva kongresne zmogljivosti, se naselje Novi Spa Hotels & Resort lahko pohvali z eno največjih kongresnih dvoran na Hrvaškem, ki lahko na enem mestu sprejme tudi čez 1500 ljudi. Tako številčnih srečanj do zdaj na Hrvaškem niso mogli organizirati prav zaradi pomanjkanja tako velikega kongresnega prostora in premajhnih kapacitet za nastanitev tolikšnega števila ljudi na istem mestu ali v neposredni bližini. Hotel ima tudi dve manjši kongresni dvorani, vsaka lahko sprejme do 300 oseb, ki pa se lahko spremenita v skupno sedem manjših sob za sestanke. Naselje je tudi zelo zanimivo za organiziranje porok.


Vrhunec ponudbe predstavlja NOVISPA, največji Spa center v Evropi, ki se razteza na več kot 10.000 m2 površine. Je dobitnik nagrade Gala Wellness 2009 za luksuzni wellness center in kandidat za svetovno spa nagrado. Vrhunsko delo moderne arhitekture – abstraktna stavba s stekleno fasado se nahaja na sami obali in ima lastno plažo. Svoj edinstveni koncept združuje skozi personalizirane lifestyle programe, rituale in posamične tretmaje, elemente mediteranskega podnebja in eksotične tradicije Daljnega vzhoda. Notranji in zunanji talasso bazeni, predel za tretmaje s 23 sobami, zasebne tematske spa suite, prostor za fitnes/telovadbo na dveh etažah s pogledom na morje, ki olajša vsak trening, restavracija in lounge bar. NOVISPA je združil edinstveno širino ponudbe, razkošje prostora in kakovost terapevtov, ki so se izurili na NOVISPA Akademiji.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.