Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Aparthotel Pansion Preza - Oddih v Selcah, Selce, Hrvaška - 80 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 10 let brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

Aparthotel Pansion Preza - Oddih v Selcah, Selce, Hrvaška - 80 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 10 let brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Selce so priznano kopališko mesto, ki leži le malo stran od Crikvenice. Po kopanju v Kvarnerju se lahko odpočijete v Aparthotelu Pansion Preza s štirimi zvezdicami, kjer se boste počutili prijetno in domače. Tako je Aparthotel Pansion Preza vaša idealna izbira za kratek oddih ob morju.   


Selce se spogledujejo z otokom Krkom čez ožino, do njega pa lahko pridete s čolnom ali s katerim od organiziranih izletov z barčico. Mesto je s širitvijo v prejšnjem stoletju začelo pridobivati na veljavi kot priljubljena turistična destinacija, ki s svojo blago mediteransko klimo in z bogato kulturno zgodovinsko tradicijo privablja goste z vsega sveta.

 
Dvoposteljne sobe vključujejo zakonsko posteljo, televizijo z ravnim zaslonom, klimatsko napravo, sef, sef za prenosni računalnik, posteljnino in brisače. V kopalnici so na voljo prha in sušilec za lase. Na razpolago je brezplačno parkirišče in Wi-Fi. Kajenje je v sobah prepovedano.
 

Po kopanju in sončenju na plaži se lahko sprostite s sprehodom ali ogledom znamenitosti. Vaš oddih bo še zanimivejši in pestrejši z najemom koles in ogledom okolice. Otrokom bodo pčitnice ostale v spominu zaradi otroških igral na prostem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.