Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ljubljana, Lepotni studio Dreams: Fotopomlajevanje obraza z diodnim laserjem ter cold hammerjem le 29,90 €

Ljubljana, Lepotni studio Dreams: Fotopomlajevanje obraza z diodnim laserjem ter cold hammerjem le 29,90 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V zadnjih letih so na področju anti-aginga prišli do spoznanja, da je za ohranjanje mladostnega videza, potrebno s postopki pomlajevanja kože začeti čim prej, pri 25. ali 30. letu. Fotopomlajevanje obraza z diodnim laserjem ter cold...


Tretma fotopomlajevanje kože z diodnim laserjem v osnovi pospešuje aktivnost fibroblastov v usnjici k hitrejši rasti kalogena, ki je glavno vezivno tkivo v koži. Zagotavlja lepši ten kože in zmanjšuje videz gubic. Po mnenju svetovno priznanega dermatologa dr. Inga de Felipea s področja estetske in anti-age medicine, je fotopomlajevanje kože en najučinkovitejših postopkov za kontinuirano stimulacijo kalogena na dolgi rok. Ob rednih obiskih - na vsake tri mesece, pomagamo fibroblastom k aktivnejši vlogi in na ta način laho resnično na dolgi rok vzdržujemo mladostne videz kože na obrazu.
Cold hammer umiri utrujeno in poškodovano kožo, učvrsti kožna tkiva in pomaga učvrstiti kožo, zmanjšati videz gubic, posebno okoli oči ter pomaga pri vtiranju aktivnih učinkovin maske v globje plasti kože.
Kako poteka postopek:- površinsko čiščenje z ustreznim čistilnim mlekom in tonikom,- nanos hladilnega brezbarvnega gela,- z diodnim lasjem "obdelamo" površino obraza,- kožo nahranimo in navlažimo z ustrezno hranilno in vlažilno masko- nadaljujemo s cold hammerjem po celotni površini obraza- masaža obraza,- nanos vlažilno/hranilne kreme.
V zadnjih letih so na področju anti-aginga prišli do spoznanja, da je za ohranjanje mladostnega videza, potrebno s postopki pomlajevanja kože začeti čim prej, pri 25. ali 30. letu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.