Hotel & Spa Tino Sveti Stefan Ohrid, Ohrid, Makedonija - 50 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba fitnessa

Hotel & Spa Tino Sveti Stefan...

Hotel & Spa Tino Sveti Stefan Ohrid, Ohrid, Makedonija - 50 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba fitnessa

Rezerviraj za 10,00 €

69,00 €
Cena
28%
Popust
19,00 €
Prihranek
50,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


EKSKLUZIVNO! Obiščite eno najzanimivejših balkanskih mest – Ohrid! HotelTino Sveti Stefan, ki se nahaja 4 km od centra Ohrida, nudi kombinacijoluksuza, visoke kakovosti in prepoznavne gostoljubnosti.


Hotel ima sezonskizunanji bazen, notranji bazen, otroški bazen, fitness center, Spa (jacuzzi,savna, parna kopel), otroško igrišče, konferenčno dvorano, sejno sobo,igralnico in teraso, kjer gostje lahko uživajo v pijači.


Sobe imajo TV z ravnim zaslonom, mini hladilnik in klimatskonapravo. Nekatere sobe imajo sedežno površino, kjer se lahko sprostite ponapornem dnevu. Vsaka soba ima lastno kopalnico in balkon s pogledom na jezeroali goro. Recepcija je odprta 24 ur na dan.Restavracija ponuja bogat jedilnik in kapaciteto za do 150ljudi. Uživali pa boste tudi ob živi glasbi (organizirana skoraj vsak dan).Ohridsko letališče je od hotela oddaljeno 12 km.


Oddih v Ohridu in na Ohridskem jezeru, ki sta 1980. letarazglašena za svetovno dediščino pod zaščito Unesca. Ohrid – mesto vMakedoniji, na severovzhodni obali Ohridskega jezera. Ohrid je bil znan po tem,da je imel celo 365 cerkvic, eno za vsak dan v letu – zaradi tega so ga klicaliJeruzalem. Znan je po Ohridskem jezeru, ki se šteje med največja jezera vEvropi. Na jugu Evrope je vsekakor eden od največjih, istočasno pa je tudi enoizmed najglobljih jezer. Za Ohridsko jezero je značilen edinstven ekosistem,bogate endemične in redke rastlinske in živalske vrste.

Lokacija

B.B. Sveti Stefan
6000
Makedonija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel & Spa Tino Sveti Stefan Ohrid, Ohrid, Makedonija - 50 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba fitnessa«