Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Scala, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Scala, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon vam predstavlja nekaj popolnoma novega! Obiščitepriljubljeno destinacijo Vodice in bivajte v Hotelu Scala. Privoščite si3-dnevni oddih po MEGA ugodni ceni! ✔le 6 minut hoje od plaže ✔elegantno opremljene sobe ✔veliko športnih inrekreativnih dejavnosti!


Hotel Scala se od plaže nahaja le 6minut hoje, v neposredni bližini hotela pa lahko uživate v širokem izborušportnih in rekreativnih dejavnosti, kot so potapljanje, pohodništvo injadranje na deski.


Hotel Scala ponuja elegantno opremljenesobe (nekatere so z balkonom), ki imajo kabelsko TV z ravnim zaslonom inpisalno mizo, zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase in brezplačnimtoaletnim priborom. 


Zjutraj si privoščite samopostrežnizajtrk, v restavraciji z jedmi po naročilu pa lahko uživate tudi vmediteranskih specialitetah. Po aktivnem dnevu si privoščite osvežilno pijačo vbaru hotela.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.