Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme Heviz - Danubius Health Spa Resort Hevíz, Hevíz, Madžarska - 254 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 6. leta brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in samopostrežno večerjo) za 2...

Terme Heviz - Danubius Health Spa Resort Hevíz, Hevíz, Madžarska - 254 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 6. leta brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in samopostrežno večerjo) za 2...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Héviz je najpomembnejše središče madžarskega in srednjeevropskega zdraviliškega turizma. Poleg tega je mesto znano tudi kot wellness destinacija za mlajše generacije. Zdraviliško jezero Héviz je največje in edinstveno termalno jezero v Evropi, ki so ga poznali že Rimljani. Njegova voda in blato sta zdravilna za številne bolezni. Med poletjem se temperatura vode v jezeru, ki je priljubljeno za kopanje, povzpne na 36°C, pa tudi v zimskem času temperatura vode ne pade pod 22°C, zato je zelo dobro obiskano in primerno za kopanje tudi v zimskih mesecih. 

Hoteli Danubius so postali največja hotelska veriga na Madžarskem in so sestavni del sodobne madžarske zgodovine. Danubius je razvil svoje zdraviliške-spa enote v ekskluzivnem okolju in postopoma dodal različne wellness storitve.

Danubius Health Spa Resort Hévíz, ki se nahaja v slikovitem zelenem okolju, le pet minut hoje od svetovno znanega termalnega jezera Hévíz, je idealen kraj za sproščanje in obnavljanje zdravja. Če ste prišli z družino ali s prijatelji, vas v tem wellness hotelu s 4 zvezdicami pričakuje oddih  brez stresa. Hotelski wellness se ponaša z enim najbolj razburljivih in raznolikih vodnih kompleksov v Hévízu, ki vključuje manjši bazen, bazen za plavanje, jacuzzi in dve notranji termalni kopeli, poleti pa tudi termalno kopališče na prostem. 
Manjši bazen bo v terminu od 7. do 9. aprila zaprt zaradi prenove.
Plavalni bazen in jacuzzi bosta v terminu od 16. do 18. aprila zaprta zaradi prenove.


Vse leto Hévíz pozdravlja ljudi, ki želijo izboljšati svoje zdravje in dobro počutje. Tradicionalne zdraviliške terapije Hévíz - ki so bile uradno razglašene za „Hungaricum“ (nekaj, kar je neponovljivo, edinstveno in izrazito madžarsko) - se zanašajo na zdravilno vodo in blato iz termalnega jezera in več kot 40 let strokovnega znanja. Doživite zdravilno moč narave zase!

Bi radi uživali v čudovitem pogledu na največje svetovno termalno jezero z vašega balkona? Čeprav nimajo vse sobe ta razburljiv razgled, vsaka soba ponuja brezplačen WiFi, LCD TV, klimatsko napravo, sušilec za lase, kopalni plašč, telefon, balkon in mini bar. Parkiranje ni vključeno v ponudbo, vendar gostje, ki pridejo z avtomobilom lahko uporabljajo parkirišče z doplačilom ali plačljivo podzemno parkirišče, ki se nahaja 300 metrov od hotela.

Wellness je sinonim za Hévíz, kot je jadranje za Blatno jezero, zato seveda hotel ponuja veliko izbiro različnih wellness storitev. Preizkusite številne in raznolike kopališke objekte v wellness hotelu Hévíz, pridobite novo vitalnost iz poživljajoče vode in napolnite se z novo energijo, medtem ko se sproščate v miru in tišini!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.