Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kranjska Gora, Wellness Aqua Larix: Celodnevno razvajanje v svetu vode in savn že od 16,80 € za 2 osebi

Kranjska Gora, Wellness Aqua Larix: Celodnevno razvajanje v svetu vode in savn že od 16,80 € za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V osrčju Alp, stran od skrbi in stresa, se predajte blagodejnim učinkom čiste planinske vode. Naužijte se prekipevajoče energije, lepote, miru in spokojnosti narave. Uživajte v raziskovanju oblik sprostitve, ki vam jih nudijo v...


V osrčju Alp, stran od skrbi in stresa, se predajte blagodejnim učinkom čiste planinske vode. Naužijte se prekipevajoče energije, lepote, miru in spokojnosti narave. Uživajte v raziskovanju oblik sprostitve, ki vam jih nudijo v Wellnessu Larix, ki se nahaja v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora.
V ponudbi Wellnessa Aqua Larix lahko izbirate med tremi možnimi opcijami, vse so za 2 osebi: celodnevno kopanje, celodnevno savnanje ali celodnevno kopanje in savnanje.
Pozimi vas bo iz prijetno toplega bazena razveseljeval pogled na zasnežene smučarske proge. Od veselega vijuganja na smučeh do ultimativne sprostitve vas loči le nekaj metrov. Pomladi in poleti pa naj  vaše oči počivajo na zelenih širjavah okoliških travnikov.
Bazenski kompleks obsega več kot 400 m2 vodnih površin. Zaplavajte v notranjem bazenu, z vodo ogreto na 30 stopinj Celzija. Razvajajte se v masažnem bazenu, ki vas bo s 36 stopinjami Celzija zagotovo ogrela in sprostila z masažnimi vodnimi efekti.
Pogrejte se v centru za savnanje, kjer so vam na voljo finska, infra in turška savna. Ohladite pa se v ohlajevalnem bazenu ali pod mrzlo prho. Počivajte v prijetnem prostoru za počitek in nadomestite izgubljeno tekočino s čajem in sadjem.
Z manjšim bazenčkom je poskrbljeno tudi za zabavo najmlajših. Vaši otroci se bodo razveselili tobogana.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.