Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Rangersdorf, Erholungshotel Margarethenbad 4*: 3 - 8-dnevne SPA počitnice v objemu avstrijskih alp že od 219 € za 2 osebi. Vključen polpenzion! NE SPREGLEJTE atrakcij avstrijsko koroške!

Rangersdorf, Erholungshotel Margarethenbad 4*: 3 - 8-dnevne SPA počitnice v objemu avstrijskih alp že od 219 € za 2 osebi. Vključen polpenzion! NE SPREGLEJTE atrakcij avstrijsko koroške!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Nepozaben SPA oddih v objemu avstrijskih gora! Počitnice v prestižnem družinsko vodenem Hotelu Margarethenbad 4* z vključenim polpenzionom, neomejeno uporabo wellness centra ter dvema darilnima bonoma za kopel in masažo, že od 219...


Preživite čudovite dni v Avstriji, v neposredni bližini 5 različnih smučišč, ki so lepa destinacija tudi v poletnem času: Großglockner Heiligenblut, Mölltaler Gletscher (30 km), Zettersfeld (21 km), Hochstein (48 km) in Ankogel (40 km)! Naj bo letos vaš gostitelj Hotel in Wellness Margarethenbad 4*, ki se je razvil v odlični SPA in športni hotel. Hotel je odlično izhodišče za vse tiste, ki želijo uživati v naravi ter doživeti sproščujoč SPA oddih v Avstriji. Vabimo vas, da si ogledate tudi predstavitveni video hotela.
Priporočamo vam nakup Koroške karte, ki vam omogoča videti več kot 100 atrakcij. 
CELA KOROŠKA Z ENO KARTO - S KARTO KÄRNTEN CARD DOBITE:
vsak dan prost vstop do več kot 100 izletniških točkodličen popust pri več kot 60 bonus partnerjih50 odstotni popust pri štirih super bonus partnerjihpribližno 50 odstotni popust na tedenske vozovnice za avtobus in vlakNAJLEPŠE KOROŠKE DESTINACIJE: Jezero Mill, Heiligenblut gondola, Gorska cesta Nocklam, Visoka alpska cesta Malta, smučanje na Mölltaler Gletscher.
Mirna lokacija Hotela Margarethenbad in bližina gozda, travnikov in gora, idealna je za sprostitev in uživanje v krajših ali daljših pohodih in smučanju. Vaše počitnice tukaj bodo nepozabno in sproščujoče doživetje, ki vas bo napolnilo z novo energijo in si boste lahko resnično odpočili.
V paket Mestoidej je vključeno bivanje v comfort sobi, polpenzion ter neomenjena uporaba hotelskega wellness centra. Lahko si boste odpočili v udobnih sobah, ki vsebujejo vse moderne vsebine in nudijo čudovit razgled na okolico Großglockner, uživali v dobri hrani ter se sproščali v sodobnem wellness centru. V času bivanja boste lahko neomejeno uporabljali savno, parno kopel, infrardečo kabino in jacuzzi, proti doplačilu pa so na voljo tudi različne masaže in tretmaji.Podarite si rajski oddih v čudovitih avstrijskih gorah ter nepozabna SPA sprostitev v vrhunskem wellness in športnem Hotelu Margarethenbad 4*. >


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.