Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Istra - Funtana: 3-dnevni oddih v modernih apartmajih Noa za 2 do 5 oseb v bližini Poreča že od 72 € za 2 osebi

Istra - Funtana: 3-dnevni oddih v modernih apartmajih Noa za 2 do 5 oseb v bližini Poreča že od 72 € za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

APARTMAJI NOA 3* se nahajajo v mestu Funtana v Istrski županiji v bližini mesteca Poreč, Bijele uvale ter Zelene in Plave Lagune. Od morja so oddaljeni cca 800 m. So sodobno opremljeni in so idealen kraj za vaš oddih in zabavo. V lepi...


APARTMAJI NOA 3* se nahajajo v mestu Funtana v Istrski županiji v bližini mesteca Poreč, Bijele uvale ter Zelene in Plave Lagune. Od morja so oddaljeni cca 800 m. So sodobno opremljeni in so idealen kraj za vaš oddih in zabavo.
V lepi in prostorni 3-nadstropni hiši vam je na voljo 9 apartmajev, ki imajo vsak svoje ime, za vsakega je značilna drugačna barva, tako da je vsak zase poseben. Opremljeni so z zakonsko posteljo, raztegljivim kavčem, kuhinjo, kopalnico s tuš kabino, večji apartmaji imajo 1 ali 2 spalnici. Ogledate si jih lahko TUKAJ. FUNTANA je slikovito ribiško, kmetijsko in turistično mesto, majhno, očarljivo, na zahodni obali Istre. Okolica Funtane je blago gričevnata pokrajina, obdana z vinogradi, oljčnimi nasadi, travniki ter gozdovi borovcev in hrastov, ki pogosto sežejo tudi do morja. Podnebje je blago, sredozemsko s povprečno temperaturo od 5°C do 24°C. Morje je čisto, sezona kopanja pa traja od maja do oktobra. Funtana je znana tudi po izvirskih vodah v bližini morja. V času velikega plimovanja izviri postanejo slani zaradi velike količine slane vode, ki pa so, ko morje odteče ponovno sladki.
Je pa v Istri je veliko krajev, ki jih je treba doživeti in Funtana se nahaja na idealni lokaciji za raziskovanje obale in notranjosti. Od Funtane do različnih mest v notranjosti (Motovun, Grožnjan, Završje, Oprtalj, Hum ...) je cca do ene ure vožnje, tako da se lahko odpravite na pol ali pa celodnevni izlet. Daleč ni niti do obalnih mest, ki jih lahko obiščete peš, s kolesom ali pa avtom. Raziščite Vrsar, Poreč, Limski kanal, Rovinj, Novigrad, Vodnjan, Bale, Rt KamenjakBijelo uvalo, Zeleno in Plavo Laguno, lahko pa se odločite za izlet v nacionalni park Brijoni, kamor vas seveda popeljejo z ladjico.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.