Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Sarajevo, Hotel Irmak 3*: 3-dnevni oddih v Sarajevu za 2 osebi že od 39 €

Sarajevo, Hotel Irmak 3*: 3-dnevni oddih v Sarajevu za 2 osebi že od 39 €

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sarajevo, glavno mesto Bosne in Hercegovine, je ena najbolj priljubljenih balkanskih prestolnic. Vabljiva je tako za ljubitelje balkanskih specialitet, ležernega posedanja ob kavi, rakiji in vonju tobaka, kot tudi za ljubitelje starinskih...


Sarajevo, glavno mesto Bosne in Hercegovine, je ena najbolj priljubljenih balkanskih prestolnic. Vabljiva je tako za ljubitelje balkanskih specialitet, ležernega posedanja ob kavi, rakiji in vonju tobaka, kot tudi za ljubitelje starinskih bazarjev in vrveža v starem mestnem jedru. Sarajevo, danes postaja sodobna evropska prestolnica in eno od najpomembnejših mest na Balkanu. V njem so številne pomembne stare zgradbe, kot je mošeja Gazi Husrevbega in sarajevska katedrala. Vedno živahno mesto se lahko pohvali s številnimi festivali, Baščaršijskimi nočmi in ne nazadnje tudi s tradicionalno glasbo ter kulinariko.

Za Baščaršijo, ki je glavna ulica v Sarajevu, so značilne zgradbe v osmansko-turškem slogu in javni vodnjaki. Ponaša se tudi s številnimi trgovinicami s spominki in z bazarjem, ki ponuja neskončno izbiro kovinskih ter keramičnih izdelkov in nakita.
Hotel Irmak je majhen in očarljiv hotel, ki je bil leta 2017 prenovljen. Nahaja se v bližini trga Kovači v starem mestnem jedru, le nekaj minut od znamenitega predela Baščaršija, nakupovalni center in mošeja Gazi Husrev pa sta oddaljena približno 500 m. Vse enote nudijo brezplačen brezžični internet, kabelsko LED TV, opremo za pripravo kave/čaja, garderobno omaro in zasebno kopalnico s kadjo ter sušilcem za lase. Apartma ima tudi majhno kuhinjo z jedilnim predelom. Vsak dan vam pripravijo samopostrežni zajtrk, ki obsega le ekološke pridelke. Prijazno hotelsko osebje vam lahko pomaga tudi pri organizaciji ekskurzije v Sarajevo, Mostar, Travnik in Fojnice.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.