Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

POREČ, kamp Bijela Uvala ****: najem mobilne hiške za do 7 oseb za 2 nočitvi (termini do 15.6.2019)

POREČ, kamp Bijela Uvala ****: najem mobilne hiške za do 7 oseb za 2 nočitvi (termini do 15.6.2019)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Uživajte ob morju ali pa se kopajte v enem od štirih bazenov. Najem mobilne hiške za do 7 oseb za 2 nočitvi v kampu Bijela uvala 4*.


Kamp Bijela Uvala 4* z vsebinami za vse generacije vaše družine: 4 bazeni, kavarne in restavracije, trgovina in masažni salon, ki vas čakajo v bližini čudovite plaže z belimi prodniki. Vse to je oddaljeno okrog 35 minut hoje od centra Poreča, ki prekipeva z zgodovino in zanimivostmi. Hišni ljubljenčki so dobrodošli.

  • Lega: v Zeleni laguni cca 5 km od Poreča.
  • Plaža: kamnita, travnata in betonirana plaža s prodnatimi zalivi označena z modro zastavo. Del plaže na desnem robu kampa (proti kampu Zelena Laguna) je nudističen.
  • Ponudba v kampu: restavracije, bari na plaži in ob bazenih, grill restavracija, supermarket, prodajalna spominkov/časopisni kiosk, stojnice s sadjem in zelenjavo, pekovski izdelki, malo pristanišče, plesna terasa, salon za masažo, štirje zunanji bazeni,odbojka na mivki, ob doplačilu tenis, namizni tenis, mini golf, najem koles, windsurfing, čolni. Ob poletnih mesecih animacija za otroke in odrasle. Brezplačen wi fi na celotnem področju kampa.

Mobilne hiške merijo 29m2. Primerne so za največ 7 oseb. Imajo 3 spalnice, kuhinjo, kopalnico, nadkrito leseno teraso. Od plaže so oddaljene cca 250 m.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.