Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Zlatiborska Noć, Užice, Srbija - 70 EUR - 2x nočitev v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Zlatiborska Noć, Užice, Srbija - 70 EUR - 2x nočitev v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Neverjetna cena za 3-dnevni dopust za 2 osebiz zajtrkom, vključenim v hotel Zlatiborska Noć! Obiščite lepote Zlatiborja inuživajte v čudoviti naravi!

Na pobočju Zlatibora, v turističnem naselju BelaZemlja, le 7 km od mesta Užica se nahaja hotelski kompleks "Zlatiborskanoć". Hotel se s svojo zunanjostjo odlično prilega okolju borovega gozda,avtentična notranjost iz naravnih materialov v kombinaciji s kamnom in lesom paje idealna mešanica tradicionalnega in modernega.

Hotel ima 37 nastanitvenih enot. Udobne sobe inapartmaji, restavracija in pivnica, sodobno opremljena kongresna dvorana,zunanji bazen, otroški park, sprehajalne poti, terase in vrtovi bodo izpolnilipričakovanja tudi najzahtevnejših gostov. Za vse smučarje je pomembno omeniti,da je smučišče Tornik od hotela oddaljeno le 16,2 km. Poleti se lahkosprehodite po čudoviti okolici hotela, odpravite na sprehod v hribe ali sesprostite v zunanjem bazenu.

Sobe 192 m2 vključujejo klimatsko napravo, WiFi,sef, mini bar, teraso, sušilec za lase, direktno telefonsko linijo in likalnik.Parkiranje je na voljo vsem gostom.

V hotelu se nahaja avtentična restavracija z lokalnimitradicionalnimi jedmi iz regije Užice. Restavracija je na voljo gostom hotelain tistim, ki si želijo dobre storitve, kakovostno hrano in prijetno vzdušje.Ima 180 sedežev in je idealen kraj za organizacijo večjih in manjših družinskihsrečanj, predstavitev, poslovnih kosil ali večerij ...

Ta oaza narave, v kateri se hotel Zlatiborskanoč nahaja, leži na 650 metrov nadmorske višine, ima blago podnebje in več kot250 sončnih dni na leto. Zagotavlja izjemno udobje in sprostitev ter možnostiza športne in rekreativne aktivnosti. Izkoristite odlično ponudbo, se sprostitev naravi in ​​osvežite duh in telo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.