Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grand Hotel Rogaška - Wellness oddih, Rogaška Slatina, Slovenija - 169 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Brezplačen vstop v termalni kompleks Rogaška Riviera

Grand Hotel Rogaška - Wellness oddih, Rogaška Slatina, Slovenija - 169 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Brezplačen vstop v termalni kompleks Rogaška Riviera

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne spreglejte! 3-dnevna termalna sprostitev z vključenimpolpenzionom v Rogaški Slatini in Grand Hotelu Rogaška 4*! Zakaj izbrati toponudbo? ✔bivanje v osrčju Rogaške Slatine ✔pogled na veličasten park✔brezčasna arhitektura ✔kakovostna 24-urna storitev ✔sproščanje v bazenih insavnah ✔hotel, ki umirja ter poživi telo in duha.


Grand Hotel Rogaška ponuja 194 sob, kise nahajajo v zgodovinski glavni zgradbi ter v dveh depandansah (Strossmayer inStyria). Sobe in suite so elegantno opremljene, poleg tega pa predstavljajozatočišče miru in sprostitve.

Za popolno sprostitev si privoščite razvajanje v termalnembazenu ali savnah, kjer boste poživili telo in mišice. Nepozabni in sproščujočitrenutki v savnah in zdravilni termalni vodi v bazenu vas bodo popolnomasprostili, kar bo pripomoglo k okrepitvi vašega imunskega sistema in zmogljivosti.

Standardne dvoposteljne sobe imajo površino 20–25 m2. Visoki stropi klasično zasnovanih sob poudarijo eleganco in s tem očarljivost same sobe. Vse standardne sobe se nahajajo v Styria in Strossmayer delu Grand Hotela Rogaška. Opremljene so z zakonskimi in ločenimi posteljami ter imajo možnost namestitve dodatnega ležišča. Sobe ponujajo pogled proti čudovitemu parku in pričarajo popolno sliko za romantični oddih. V sobah je LCD TV, mini bar, sef ter Wi-Fi.



Po celodnevnem razvajanju se pustite presenetiti odličnimkuharskim mojstrom. Uživajte v restavraciji Four Seasons, posladek pa si lahkoprivoščite v Grand Caféju. Obkoncu dneva pa vas čaka tudi prijetno druženje na terasi, ki vam bo vromantičnem vzdušju pričarala veličasten pogled na park in fontane. Zveničarobno, kajne?


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.