Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Spa Hotel Terme, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 98 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba bazena in savne

Spa Hotel Terme, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 98 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba bazena in savne

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Spa Hotel Terme **** je neposredno povezan z Zdraviliščem SpaTerme Ilidža in je član termalno-rehabilitacijske hotelske družbe Hoteli Ilidža,ustanovljene leta 1892. Spa Hotel Terme se nahaja 7 km od središča Sarajeva, 2km od Mednarodnega letališča Sarajevo, 20 km od olimpijske gore Igman inBjelašnice ter 3 km od najbolj priljubljenih izletov v Sarajevu Vir Bosne.


Hotel ima 220 superior sob, ki so sodobno zasnovane in opremljene s kopalnico,SAT TV, LCD zasloni, klimatsko napravo, telefonom, brezžičnim dostopom dointerneta, mini barom, fenom in so prilagojene vsem zahtevam kupcev v skladu zvisokimi standardi v gostoljubnosti.


V hotelu je tudi a la carte restavracija za 400 oseb,aperitiv bar, 2 konferencijski dvorani s 150 mesti ter 2 manjši dvorani zaskupinsko delo, veliko konferencijsko dvorano (250 mest), sodobno opremljencenter za telesno in medicinsko rehabilitacijo, wellness center in brezplačnoparkirišče za goste in obiskovalce.


Nacionalna restavracija ’’Labud’’, ki se nahaja ob izvirureke Bosne, je del družbe Hoteli Ilidža, kjer boste lahko poskusilispecialitete bosanske in mednarodne kuhinje v skladu s halal certifikatom inuživali v prelepem pogledu na slap in naravni tok reke Bosne.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.