Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Melia Coral Adults Only - Wellness oddih, Umag, Istra, Hrvaška - 149 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Melia Coral Adults Only - Wellness oddih, Umag, Istra, Hrvaška - 149 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Melia Coral Hotelponuja užitek, sanjarjenje in oddih v nepozabni okolici! Doživite pravoromantiko in se prepustite storitvam in čarom luksuznega hotela 5*. Že sampogled na očarljivo okolico vas bo pozdravil s čudovitimi prizori in bujnimrastlinjem. Pogled se vam bo hitro zaustavil na kristalno čisto Jadranskomorje. Ko boste prišli v hotel, vas bosta prevzela eleganca in luksuz hotela.Isti občutek vas bo spremljal na vsakem koraku v hotelu!


Melia Coral je hotel s 5*, ki se nahaja na obali Jadranskegamorja. Media Coral je popolna destinacija za sproščujoč oddih, kjer vas bostenavdušile inovativne storitve in strokovnost osebja. Hotel je namenjen gostomstarejšim od 16 let. Hotel ponuja številne storitve, med njimi tudi zunanje innotranje bazene ter orientalski wellness center, razpolaga pa z 244 sob in 6luksuznih junior suit. Soba, površine približno 24,5 m2, je opremljena z udobno zakonsko posteljo, kopalnico s kadjo/tušem in storitvijo brezžičnega interneta. Soba je primerna za največ 2 odrasli osebi. Vse sobe so urejene v toplem in privlačnem stilu, udobne so in funkcionalne, dizajnirane posebej, da bi vsakemu gostu zagotovile prijetno bivanje, ne glede na razlog prihoda.


Romantic & SPA Meliá Coral je primeren za vse, kipotujejo brez otrok in želijo preživeti svoj oddih v sproščujočem in luksuznemhotelu. Glede na to, da je to hotel namenjen samo odraslim, je vzdušje povsod vhotelu po pravilu v romantično. Hotel ponuja izjemna kulinarična doživetja,masažo za pare in še mnogo več. Coral Spa Concept je ustvarjalna znamka, prepoznavna po luksuznem spoju vrhunske storitve ter ohranjanja kulturne in naravne dediščine naše destinacije. Njen cilj je spodbujati lepoto, zdravje in telesno sprostitev, s skrbno izbrano avtentično wellness ponudbo pa pripoveduje čudovito zgodbo o radosti življenja na Mediteranu. Luksuzni hotel vam nudi tudi priložnost za sodelovanje v številnih aktivnostih,ki so organizirane čez dan: fitness program, socio-kulturni programi in raznedelavnice – od joge in pilatesa do kotajl predstavitev in pokušini vina!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.