Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Aminess Maravea Camping Resort - Glamping Sunflower Regular šotori, Novigrad, Istra, Hrvaška - 45,50 EUR - 1x nočitev v Deluxe šotoru za 5 oseb, Brezplačni Wi-Fi

Aminess Maravea Camping Resort - Glamping Sunflower Regular šotori, Novigrad, Istra, Hrvaška - 45,50 EUR - 1x nočitev v Deluxe šotoru za 5 oseb, Brezplačni Wi-Fi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kampiranje z vsemudobjem doma? Iščete glamurozne in ugodne počitnice? Sanjate o počitnicah vstiku z naravo? Imamo rešitev! SunFlower Camping vam ponuja cenovno ugodne počitnicev celoti opremljenih šotorih, ki se nahajajo v bližini morja ter  senci dreves. Ali iščete počitnice v naravi,tik ob morju, vendar ne bi prinašali svojega šotora, kamp opreme, rjuh, odej inblazin? Potem je glamping prava izbira za vas.


Kaj je glamping? Glamping je "glamurozno kampiranje".Glamping postaja končna izkušnja potovanja. Uresničuje vaše sanje uživanja vpoletnem sončnem zahodu ob morju v vašem 5* šotoru.


V prijetnem mediteranskem ambientu, v zelenju ob modri obaliJadrana, boste našli Kamp Aminess Maravea Camping Resort, ki ga poznavalci kampov poznate pod imenom Aminess Park Mareda Novigrad. Nahaja se v bližini starega istrskegaribiškega mesta z bogato zgodovino - Novigrada. Kamp je primeren za vsakogar. Vkampu boste našli bazen s slano vodo ob morju - super točka za kopanje in zauživanje v lepem pogledu, ločen otroški bazen, tobogane, otroško igrišče,restavracije, bar na plaži Maslina, strokovne zabave (kvizi, karaoke, Ples v maskah)in seveda plažo, ki je delno kamnita in delno prodnata. Obstaja tudi pekarna,supermarket in žar restavracija za vaše vsakdanje potrebe. V kampu sta 2teniški igrišči, mini golf, možnost najema koles za prijeten ogled medvinogradi ali navzdol obale, odbojka na plaži, paintball, vodni športi.


V šotorih boste spali med drevesi in vas bo prebudilošumenje morja. Šotori so zelo prostorni s površino 35m2 ter teraso. Narejeni soiz naravnih lesenih tal, lesenih sten in lesenega pohištva. Lesena terasa je idealenkraj za oddih. Primerni so za 5 oseb. Šotori so popolnoma opremljeni za pravoudobje. Spali boste v pravih posteljah, kuhali v pravi kuhinji, se sprostili nalesenih ležalnikih. Mimo terase boste vstopili v kuhinjo. Tam boste našlihladilnik, kuhalno ploščo s 4 gorilniki, umivalnik, mikrovalovno pečico, tekočovodo, aparat za kavo, mizo s 5 stoli in celoten pribor. V kopalnici je umivalnikin razkošna prha. WC-ja ni in je možno je najeti kemičnega. Šotor ima 2 ločenispalnici. Ena je z zakonsko posteljo (140 x 190 cm), druga pa z eno posteljo inpogradom (90 x 190 cm). V obeh sobah boste našli tudi veliko omaro. V šotoruboste našli tudi vzmetnice, standardne oddeje in blazine. Rjuhe in prevleke zablazine lahko vzamete s seboj ali pa jih najamete.

Deluxe šotor je novejši in modernejši tip šotora z lepšo in bolj kakovostno zunanjostjo z izolacijo proti soncu, vetru in dežju ter bolje opremljeno kuhinjo, zasebnim sefom in prenosno klimo za vroče poletne dni.

Še posebej pa boste cenili bližino morja ki je le 150 m stran od šotora. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.