Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Svetovna uspešnica! PAS "LOSE BELLY FAT" za ekstremno TOPLJENJE MAŠČOB in HITRO HUJŠANJE med telovadbo/gibanjem + BREZPLAČNA poštnina

Svetovna uspešnica! PAS "LOSE BELLY FAT" za ekstremno TOPLJENJE MAŠČOB in HITRO HUJŠANJE med telovadbo/gibanjem + BREZPLAČNA poštnina

71%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poslovite se od nezaželenih maščob in med vadbo še hitreje izgubite odvečne kilograme in okrepite mišice!
S pomočjo pasu "Lose Belly fat" za ekstremno topljenje maščob in hujšanje boste med telovadbo in gibanjem hitreje in enostavneje preoblikovali telo in že kaj kmalu oblekli tisto novo obleko ali hlače. 
Velikost pasu je univerzalna in se zapira z ježkom. Elastični pas za hujšanje si preprosto nadenete okrog trebuha. Notranji del je narejen iz posebne mase, ki ob normalnem ali pospešenem gibanju izdatno pospešuje znojenje in na ta način pomaga izgubljati kilograme na predelu trebuha, bokov in zadnjem delu hrbta.
Edinstven pripomoček, ki je postal prava svetovna uspešnica, je primeren tako za moške kot ženske. Omogoča vam hitro oblikovanje okrog trebušnega predela in lep trebuh brez maščobnih oblog, vi pa zadovoljni ob pogledu na svojo postavo v ogledalu! S pasom "Lose belly fat" se bodo maščobe bistveno hitreje topile, saj ima pas "efekt savne". Vsaka aktivnost, ki jo izvajate, bo z nošenjem pasu "Lose belly fat" še bolj produktivna in učinkovita. Nadenite si pas med vadbo, telovadbo, tudi med hojo, gledanjem televizije, sedenjem v pisarni oz. kjerkoli in kmalu boste opazili in občutili pozitiven rezultat!
Kaj kmalu bodo tu še toplejši dnevi, ko bomo odvrgli plašče in debele pulovorje in to je zagotovo tudi čas, da zažarite s preoblikovano postavo! 
V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate delovanje podobnega izdelka:


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.