Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Vital - Terme Zreče, Zreče, Slovenija - 192 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v termalnih bazenih (tudi na dan odhoda)

Hotel Vital - Terme Zreče, Zreče, Slovenija - 192 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v termalnih bazenih (tudi na dan odhoda)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Še niste obiskali Term Zreč? Brez skrbi, pripravili smo pravposebno ponudbo za popoln wellness oddih na obronkih zelenega Pohorja, v mirnemokolju Zreč! Izkoristite to priložnost za termalno sprostitev ali pa kakšnoposlovno srečanje.

Hotel Vital ponuja veliko penzionsko restavracijo ssamopostrežnim bifejem ter bogato a la carte ponudbo okusnih jedi v kombinacijiz izbranimi vini. Razvajajte se v sodobno opremljenem wellness centru, v Savnavasi ali pa uživajte v notranjih in zunanjih bazenih. Posebnost Hotela Atrij sodvoetažni apartmaji Relax, ki imajo lastno savno.

Termalni bazeni: Razprostirajo se na 1600 m²,polni pa jih zdravilna akratotermalna voda s kalcijem, magnezijem inhidrogenkarbonatom, kar blagodejno vpliva na telo. V bazenih lahko uživate vvseh letnih časih. Pozimi se potopite v masažne bazene ali zaplavajte vprostornem notranjem bazenu, najmlajši pa se lahko navdušujejo v otroškembazenu. V toplejših mesecih se prepustite soncu na prostorni in moderni terasi,ohladite se v zunanjih bazenih ali pa se odpravite na andrenalinski spust potoboganih in hitrih drčah.

Notranji bazeni: rekreacijski bazen, zastekljen zimski vrt zosmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, prenovljen terapevtskibazen, otroški bazen. Zunanji bazeni: zimsko-letni bazen, letni bazen (vpoletni sezoni), gozdni vodni park s hitrimi drčami in toboganom ter otroškibazen (v poletni sezoni).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.