Trenutno na vas čaka 3685 ponudb

La Luna Island Hotel - Wellness oddih na Pagu, Lun, otok Pag, Hrvaška - 77 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Neomejena uporaba notranjega bazena

La Luna Island Hotel - Wellness oddih na Pagu, Lun, otok Pag, Hrvaška - 77 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Neomejena uporaba notranjega bazena

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste za 2-dnevni wellness oddih za 2 osebi na Pagu? Potem je La Luna Island Hotel z MEGA ceno prava izbira za vas! Morje, svež zrak in obilo možnosti za aktiven oddih so le nekatere izmed prednosti La Luna Island Hotela (prej Luna Island Hotel) na Pagu.


La Luna Island Hotel je zgrajen leta2008, razprostira pa se na 10.000 kvadratnih metrih notranjih in kar 15.000kvadratnih metrih zunanjih površin. Hotel svojim gostom nudi 96 luksuznoopremljenih sob s pogledom na morje in na park. Hotel ima čudovito plažo skapaciteto 250 gostov, dva bazena (zunanji in notranji), štiri savne, wellness, dva bara (coctail in lobby bar) indve restavraciji (penzionska in A'la carte).


Glede na to, da so gostjehotela tudi poslovneži, so na voljo kar tri kongresne dvorane, ki sprejmejo do180 oseb in pa velik razstavni prostor, ki se nahaja pred kongresnimidvoranami. Brezžični internet je na voljo v skupnih prostorih hotela, na bazenuin v VIP sobah.


V sklopu hotela je na voljotudi potapljaški klub, najem kajakov, kanujev, koles, ribolov in lov na tune. 


Gastronomska ponudba temelji nadomačih proizvodih in tradiciji otoka Paga in Novalje, večino sestavin papridobijo od lokalnih partnerjev. Vinska karta nudi domača hrvaška vina inprestižna tuja vina visoke kategorije.

https://www.youtube.com/watch?v=nWahslfYHb8

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.