Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmajska hiša Muštrinka, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 55 EUR - 1x nočitev v apartmajski hiški Muštrinka za 1 osebo, 1x polpenzion za 1 osebo

Apartmajska hiša Muštrinka, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 55 EUR - 1x nočitev v apartmajski hiški Muštrinka za 1 osebo, 1x polpenzion za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Idilična gorska apartmajska hiša s svojo lokacijo v središčusmučarskega resorta Krvavec je idealna izhodiščna točka za aktiven odmor vnaravi. Opremljena je tako, da ustvarja domačo atmosfero, v udobnih in bogatoopremljenih apartmajih nudi vse potrebno za sproščujoč oddih.


V vsaki enoti hiše Muštrinka (nekdaj znana kot apartmajskahiša Merkur) je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalnoploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del zraztegljivim spalnim kavčem in satelitsko televizijo. Vsak apartma ima svojokopalnico s tušem in WC-jem. 

Gostom Apartmajske hiše Muštrinka je vrhunska gostinskaponudba na voljo v le 200 m oddaljenem Hotel Krvavec. Postrežejo vam lahko zbogatim zajtrkom in slastno večerjo iz lokalno pridelanih dobrot. Čez dan lahkov hotelu koristite prostorno samopostrežno restavracijo, okrepčate pa se lahkotudi na zunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave naplanini, ki je v neposredni bližini hotela.


V prostem času, gostje lahko uporabljajo tudi  kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, in kigostom lahko prihrani precej poti. V 10 minutah vožnje gostje lahko uživajo včudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.