Hotel Habakuk, Terme Maribor - Poletni wellness oddih, Maribor, Pohorje, Slovenija - 279 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Vstop v Wellnes&Spa center hotela Habakuk (neomejena uporaba bazenov s termalno vodo in savne)

Hotel Habakuk, Terme Maribor...

Hotel Habakuk, Terme Maribor - Poletni wellness oddih, Maribor, Pohorje, Slovenija - 279 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Vstop v Wellnes&Spa center hotela Habakuk (neomejena uporaba bazenov s termalno vodo in savne)

Rezerviraj za 56,00 €

725,00 €
Cena
62%
Popust
446,00 €
Prihranek
279,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo na Megabonu! Hotel Habakuk in Terme Maribor. Po aktivno preživetem dnevu v naravi seprepustite wellness razvajanju. Samo pri nas lahko po ekskluzivni in najnižjiceni uživate v 3-dnevnem štirizvezdičnem udobju sredi neokrnjene narave zvključenim polpenzionom in wellnessom za 2 osebi! Hotel Habakuk je skozi letapostal sinonim za udoben in sproščujoč oddih, saj svoje goste razvaja zvrhunsko opremljenimi sobami, wellness & spa centrom Babor, vrhunskolokalno kulinariko in čudovito lokacijo, nahaja pa se le 100 metrov odnajdaljše smučarske proge in Pohorja. In ne le to - ponuja tudi številnemožnosti za rekreacijo! Uživajte v okusnemzajtrku, sprehodite se po okolici in se naužijte svežega zraka, sprostite se obbazenih ali v savnah in enostavno začutite kako vas prevzema nova, svežaenergija!


Standard dvoposteljne so vsekakor prostor za počitek telesain duha. Opremljene so s kopalnico, telefonom in minibarom. Celotni podobivašega začasnega doma pa piko na i daje čudovit razgled z nešteto odtenkizelene barve.


V hotelu si lahko privoščite tudi sprostitev v bazenih. Navoljo so zunanji in notranji bazeni ter whirlpooli s termalno vodo. Vsi ljubiteljisavnanja boste prišli na svoj račun, saj je gostom hotela na voljo več vrstsavn (klasična finska, finska z barvno terapijo, infrardeča in pa turškakopel). Za bolj razgiban dan se lahko odpravite tudi v hotelski fitnes ali pana squash igrišče. Po celodenvih zabavnih aktivnostih se vam bo zagotovoprilegla okusna večerja v vrhunski hotelski restavraciji Mezzanin, ki vašebrbončice razvaja s pestrimi okusi lokalne kulinarike.


Doživite čarobno vzdušje Hotela Habakuk ter se prepustiterazkošnem termalnem in kulinaričnem razvajanju v naravi!

Lokacija

Pohorska ulica 59
2000 Maribor
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Habakuk, Terme Maribor - Poletni wellness oddih, Maribor, Pohorje, Slovenija - 279 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Vstop v Wellnes&Spa center hotela Habakuk (neomejena uporaba bazenov s termalno vodo in savne)«