Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme Ptuj - Mobilne hiške, Ptuj, Slovenija - 128 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v počitnihški hiški za 2 osebi, 2x dnevno vstop v notranje bazene Termalnega parka (plavalni bazen, otroški bazen s toboganom, whirlpooli)

Terme Ptuj - Mobilne hiške, Ptuj, Slovenija - 128 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v počitnihški hiški za 2 osebi, 2x dnevno vstop v notranje bazene Termalnega parka (plavalni bazen, otroški bazen s toboganom, whirlpooli)

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Razvajajte se v Termah Ptuj!Megabon predstavlja: 3-dnevni wellness oddih za 2 osebi z vključenimpolpenzionom! Udobje, prijetno okolje in razvajanje čutov obspremljavi domačnosti in čudovite narave. Terme Ptuj z velikimvodnim parkom in razkošnim wellness centrom ponujajo brezskrbnouživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani. Odlična izbira zavse, ki si želijo sproščene počitnice ob bazenu. Zakaj se ne biprepustili toplemu objemu vode in narave?

Mobilne hišiceprivabljajo vse več turistov, predvsem priljubljene pa so pridružinah – svoboda, stik z naravno, po drugi strani pa tudirazkošje in čudovito zavetje. Kamp Terme Ptuj ponuja 24 mobilnihhišk, v katerih je možno bivanje največ štirih oseb. Hišice sopopolnoma opremljene, vsaka pa ima opremljeno kuhinjo, kopalnico, TV,klimo, teraso in parkirišče ob hišici.

Bazeni: Vbazenih se lahko sprostite sami ali uživate v družbi. Obsegajovelik notranji in termalni bazen z izhodom v zunanji termalni bazenter otroški bazen z igrali. Poleg notranjih bazenov sta na voljo šedva whirlpoola. Gostje se med obiskom bazenov lahko okrepčajo vbazenskem baru, ki ponuja pijačo, prigrizke in sladice.

Savne:
Svet savn ohranja tradicijorimskih kopališč, ki so obsegala več vrst kopalnih sob, potilnico,kopeli z vročo in hladno vodo ter počivališče. Vse to v sodobniobliki najdete v Primusovem svetu savn. Različne finske in turškesavne vam bodo savnanje predstavile v novi luči.

Fitkulinarika:
V Termah Ptujsledijo zapovedim uravnotežene prehrane, zato skupaj s priznanonutricionistko oblikujejo jedi in nasvete za prehrano. Obroke gostovobogatijo z zdravo, a kljub temu okusno hrano. Gostje lahko izbirajojedi z manj kalorijami, proti stresu pa učinkujejo tudi prav ničskromne sladice. Poskusite noro dobro Primusovo tortico s tekočočokoladno sredico.

Golf z vodnimi ovirami:
Vneposredni bližini Hotela Primus se nahaja golf igrišče, ki jeposebej atraktivno zaradi razgibanosti in številnih vodnih ovir.Posebej zanimiva je 14. luknja s spektakularnim udarcem na otok.

Aktiven oddih:
Olimpijskiin notranji rekreativni bazen bosta prispevala k nabiranju plavalnihkilometrov. Ob hotelu boste spretnost lahko dokazovali na golfigrišču. S kolesi se lahko popeljete skozi vinorodno okolico. Navoljo so tudi brezplačne vodene vadbe in fitnes (tudi na prostem).

Obiščite Ptujske Terme in se prepustite razvajanju, poležavanju in užitku!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.