Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Brown Beach House Hotel & Spa - Wellness oddih, Trogir, Dalmacija, Hrvaška - 238 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 2x Brown signature zajtrk za 2 osebi

Brown Beach House Hotel & Spa - Wellness oddih, Trogir, Dalmacija, Hrvaška - 238 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 2x Brown signature zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo na Megabonu! Sprostite se v hotelu z najbolj fotogeničnim bazenom na Jadranu! Obiščite luksuzni Brown Beach House Hotel & Spa ob morju in si zagotovite sanjski dopust v Trogirju! Brown Beach House Hotel & Spa je urejen za sproščujočein razkošne počitnice ter se nahaja le nekaj korakov stran od plaže, obdane zneokrnjeno naravo v neposredni bližini Trogirja, enega izmed najlepših hrvaškihmest.


Na slikoviti obali Jadranskega morja, v čudovitem zgodovinskem mestu Trogir, ki je le 5km od letališča, Brown Beach House ponuja edinstveno doživetje Mediterana.
Nahaja se v nekdanji tovarni, z veličastno novo fasado, prikateri vas bo preplavil občutek brezčasnega sloga. 


Brown Beach House ima 42 sodobno opremljenih sob inapartmajev z razkošno ureditvijo, ki pozivajo k pobegu iz realnosti. Hotelskiprijeten in vabljiv bivalni prostor je opremljen z neusklajenimi stoli, starinskimistropnimi ventilatorji, bogatimi palmami in velikimi okni od tal do stropa, kigledajo na bleščeče Jadransko morje. Uživajte v romantičnoj idili na plaži, bazenu, spa ali lobbybaru.V restavraciji Cartina vas čaka okusna in modernopripravljena hrana. Gostje se lahko tudi sprostijo na sproščujočih ležalnikihin posteljah s pogledom na morje in panoramo Trogirja.


Brown Beach House jeidealen kraj za uživanje v očarljivih jadranskih sončnih zahodih.Soba Superior je elegantno opremljena soba, ki bo popolnomaustrezala gostom, ki potujejo sami ali v paru. Sobe vsebujejo tudi sef,klimatsko napravo in ogrevanje, garderobo, fen za lase in kopalni plašč, kad,copate, toaletni pribor, Molton Brown kozmetiko, satelitske TV kanale intelevizijo z ravnim zaslonom, mini bar in aparat za kavo in čaj, mizo s stolom,postrežbo v sobi, brezplačen brezžični internet, brisače in posteljno.


Očarljivo zgodovinsko mesto Trogir je vpisano v seznamsvetovne dediščine kot izjemen primer srednjeveške ohranitve. Obogateno skulturno dediščino, Trogir je mesto po katerem se gostje lahko sprehodijo in odkrivajoočarljive, kamnite ulice ter lepe skrite vrtove. Ne zamudite te edinstvene priložnostiv Trogirju!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.