Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Cisano, Serenella ali Butterfly - Oddih ob Gardskem jezeru, Gardsko jezero, Italija - 120 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški za do 4 osebe, Poraba elektrike, vode in plina

Kamp Cisano, Serenella ali Butterfly - Oddih ob Gardskem jezeru, Gardsko jezero, Italija - 120 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški za do 4 osebe, Poraba elektrike, vode in plina

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prvomajski oddih na Gardskem jezeru! Približno na pol poti medBenetkami in Milanom, leži Gardsko jezero, priljubljena turistična destinacijain največje italijansko jezero. Kot največje italijansko jezero sega v kar tripokrajine: Veneto, Lombardija in Južna Tirolska (Trentino). Jezero jeledeniškega nastanka in ima mediteransko klimo, zato boste lahko uživali vprijetnem vonju pomaranč, limon in bergamotke, tu pa uspevajo tudi trte inoljke ter palme in oleandri, saj je poleti zelo vroče.

Na voljo sta dva kampa: Cisano in Serenella. Odločitev o vaši namestitvi je odvisna od želja in razpoložljivosti.

Letovišče Camping Cisano se nahaja na obali Gardskegajezera. Do znanih turističnih mest Lazise in Bardolino se lahko sprehodite. Ponudba kampa obsega peščeno plažo, bazene in športne objekte,otroško igrišče, igrišče za tenis in mini golf, restavracijo s picerijo, slaščičarnoin priročen supermarket.

Nastanitev Camping Serenellase nahaja ob Gardskem jezeru, tik pred krajem Bardolino. Ponuja 2 bazena,različne vodne športe, fitness, brezplačno zasebno parkirišče, restavracijo inbar. Nastanitev je oddaljena približno 1 km od centra kraja Bardolino in 20 minvožnje od tematskega parka Gardaland.

Mobilna hiška Happy Standard(24m2) je klimatizirana in primerna za 5 odraslih in enega otroka (150 cm, max. 60kg). Ima kopalnico, eno spalnico z zakonsko posteljo in eno s tremi enojnimiležišči. Iz kavča v kuhinji dobimo še eno posteljo. V kuhinji je hladilnik zmajhnim zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki, pomivalno korito. Zunaj jemiza s stoli, dva ležalnika ali pokončna stola, ponekod je na voljo senčnik aligazebo. Televizije ni. Kajenje ni dovoljeno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.