Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grand Hotel Primus, Ptuj, Slovenija - 217 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo

Grand Hotel Primus, Ptuj, Slovenija - 217 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponudbana Megabonu za 2-dnevni oddih v Termah Ptuj in Hotelu Primus: ekskluzivni termalni bazeni savna, spa, wellness skrb za zdravo prehrano termalni park aktivnen oddih in in še in še, … VHotelu Primus boste obkroženi z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem! Posvetite se sebi, odpravite stres in odločite se za Hotel Primus!

Hotel Primus:
Naj Hotel Primus postane vaše pribežališče, vkaterem si želite povrniti vitalno energijo. Gostje hotela se lahko sprostijo v wellnesscentru rimskega stila ali razvajajo s kulinaričnimi dobrotami, katerihrecepti segajo v daljno preteklost. Drugemu tipu uživačev jenamenjeno Golf igrišče Ptuj. Rimski pridih preveva tudi kongresnestoritve. Hotel Primus ponuja dvoposteljne sobe ter predsedniško, superior injunior suito. 

Bazeni:
V bazenih se lahko sprostite samiali uživate v družbi. Obsegajo velik notranji in termalni bazen z izhodom vzunanji termalni bazen ter otroški bazen z igrali. Poleg notranjih bazenov stana voljo še dva whirlpoola. Gostje se med obiskom bazenov lahko okrepčajo vbazenskem baru, ki ponuja pijačo, prigrizke in sladice.

Savne:
Svet savn ohranja tradicijorimskih kopališč, ki so obsegala več vrst kopalnih sob, potilnico, kopeli zvročo in hladno vodo ter počivališče. Vse to v sodobni obliki najdete vPrimusovem svetu savn. Različne finske in turške savne vam bodo savnanjepredstavile v novi luči.

Fit kulinarika
: V Hotelu Primus sledijozapovedim uravnotežene prehrane, zato skupaj s priznano nutricionistkooblikujejo jedi in nasvete za prehrano. Obroke gostov obogatijo z zdravo, akljub temu okusno hrano. Gostje lahko izbirajo jedi z manj kalorijami, protistresu pa učinkujejo tudi prav nič skromne sladice. Poskusite noro dobroPrimusovo tortico s tekočo čokoladno sredico.

Golf z vodnimi ovirami:
V neposredni bližini Hotela Primusse nahaja golf igrišče, ki je posebej atraktivno zaradi razgibanosti inštevilnih vodnih ovir. Posebej zanimiva je 14. luknja s spektakularnim udarcemna otok.

Aktiven oddih: 
Olimpijski in notranjirekreativni bazen bosta prispevala k nabiranju plavalnih kilometrov. Ob hoteluboste spretnost lahko dokazovali na golf igrišču. S kolesi se lahko popeljeteskozi vinorodno okolico. Na voljo so tudi brezplačne vodene vadbe in fitnes(tudi na prostem). 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.