Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Atlantida Boutique Hotel - Poletni luksuzni paket, Rogaška Slatina, Slovenija - 288 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu

Atlantida Boutique Hotel - Poletni luksuzni paket, Rogaška Slatina, Slovenija - 288 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon vam predstavlja: Luksuzen Atlantida Boutique Hotel 5* v Rogaški Slatini! Čas je za dobro počutje, razvajanje, mir in zdravo telo! Le nekaj prednosti tega luksuznega hotela: ✔edinstvena doživetja ✔vrhunske hotelske storitve ✔prijeten ambient in estetika ✔prijaznost in strokovnost ✔mirna lokacija v naravnem okolju ✔lokalna sezonska kulinarika s tradicionalnimi specialitetami ✔dovršena arhitektura in vrhunsko oblikovanje ✔aktivnosti v naravi, sprehodi in kolesarjenje! 


Umaknite se vsakodnevnemu stresu in uživajte v popolni zasebnosti. Naj vas navduši odlična hotelska arhitektura. Poskrbite za svoje zdravje, prepustite se novim doživetjem, razvajajte se z zdravilno mineralno vodo, vrhunsko kulinariko, wellnessom, športom in čudovito naravo. Zveni božansko, kajne? Atlantida Boutique Hotel ponuja luksuzne dvoposteljne sobe in apartmaje z nadstandardno opremo, bar v hotelskem preddverju, glavno restavracijo, klub in restavracijo A la carte, ogrevan notranji bazen z whirlpoolom in oazo savn, Wellness & Spa center s solno sobo ter dvorano za fitness. 


Predajte se užitkom wellness centra in se razvajajte v finski in turški savni, v solni sobi ter v prijetnih in mirnih kotičkih za masaže ter nego telesa in obraza. Uživajte v notranjem ogrevanem bazenu s čudovitim razgledom na okolico z gozdovi, za odlično počutje pa bo poskrbljeno tudi v Oazi savn ter na notranjih in zunanjih prostorih, ki so namenjeni sproščanju in uživanju. Solna soba vam bo pričarala morje v malem. Je udobno nameščena, obdana s sterilno belino in morsko soljo. Med solno terapijo se izvaja tudi barvna terapija, med katero lahko poslušate pomirjajočo glasbo, meditirate, berete ali se pogovarjate. Počutite se spočiti in pomirjeni! Atlantida Boutique Hotel ponuja tudi vrsto različnih masaž (od klasične, refleksne do Thai arome), pri katerih se uporabljajo naravna eterična olja. Predramite svoje čute s sprostitvenim vonjem sivke, oljk ter ostalih omamnih dišavnic!  


Hotel ponuja 61 dvoposteljnih sob šestih različnih tipov: Superior, Deluxe, Standard, Exclusive, prilagojene invalidom, dvoposteljna soba s francoskim oknom. Očarale vas bodo z razgledom, ki ga ponujajo. Vse so opremljene s sodobno nadstandardno opremo, s kopalnico, satelitsko televizijo, mini barom in sefom. Imajo tudi uravnavanje temperature, klime in elektrike. Na voljo je tudi 33 sob, ki so med seboj povezane z veznimi vrati. Čas je, da se vaše počitnice začnejo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.