Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Valamar Pinia Hotel, Poreč, Istra, Hrvaška - 86 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Pijača ob obrokih (izbrane lokalne alkoholne pijače, sokovi, čaj in kava) za 2 osebi

Valamar Pinia Hotel, Poreč, Istra, Hrvaška - 86 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Pijača ob obrokih (izbrane lokalne alkoholne pijače, sokovi, čaj in kava) za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživite Poreč! Mesto, ki na edinstven način združuje bogato kulturno-zgodovinsko dediščino in najsodobnejše ugodnosti ene vrhunske turistične destinacije. Počitnice v Poreču vas bodo skozi celo leto navduševale prav na vsakem koraku. Od čistih plaž z oznako Modre zastave, nočnega življenja in številnih kulturnih in festivalskih dogajanj, do zelene sredozemske okolice, ki vabi k rekreaciji, športu in avanturam. Ne pozabite na odkrivanje lepot pristne istrske notranjosti s kulinariko in etnologijo, ki sta daleč znani, ter vsekakor obiščite bližnje pestro mestece Motovun, ki je zadnje desetletje znano po mednarodnem filmskem festivalu.

Valamar Pinia Hotel v zelenju gostega gozda borovcev poleg prečudovite plaže je od središča Poreča oddaljen deset minut hoje. Hotel izvrstno združuje sproščujoč dopust s športnimi in rekreativnimi aktivnostmi ter zabavo za vso družino. Poleg zunanjega bazena z morsko vodo je v ponudbi še fitnes center ter bogat nabor storitev za profesionalne kolesarje in rekreativce.

Plaža Val Marea Family, tik ob hotelu, je idealna za tiste, ki iščejo aktiven oddih in zabavo. Peščena plaža ponuja številne možnosti za zabavo otrok in izjemno izbiro športov na kopnem in morju. V bližini je beach bar Splash s ponudbo lahkih jedi, ter bogato izbiro pijač in koktajlov.

V hotelu Valamar Pinia aktivnosti, zabave in športa ne manjka. Ta kolesarski hotel vas bo navdušil z vsebinami in skrbno oblikovanimi storitvami za razburljiv dopust na dveh kolesih. Izkoristite možnost najema kolesa in se pridružite ostalim gostom na organiziranih kolesarskih turah. Telovadite v dvorani, na bazenu ali v fitness centru. Sodelujte na športnih turnirjih ali poskusite vznemirljive vodne športe. Otroci (od 3. do 17. leta) bodo preživeli najbolj zabavne počitnice do sedaj v Maro Clubu in Teen Hangoutu ob avanturah in aktivnostih v organizaciji animacijske ekipe. Zvečer se boste odlično zabavali ob živi glasbi, poletnem kinu in domiselnih prireditvah.

V hotelu Pinia vas pričakujejo igralnice za otroke, igrišče z mehko podlogo soft play, kino projekcije na prostem, zabavna cona za najstnike in druge vsebine, namenjene družinam. Skrbno zasnovana Valamarjeva koncepta Super Maro za otroke do 12. leta in Teen za najstnike zagotavljata nepozabne družinske počitnice. Super Maro vam prinaša vrhunsko opremljene otroške igralnice – Maro Baby Club in Maro Club – kot tudi profesionalno zasnovan zabavni program za otroke vseh starosti do dvanajstega leta. Teen pa je s svojim posebej opremljenim prostorom Teen hangout, športnimi in gaming turnirji ter raznolikim večernim programom prilagojen sodobnim potrebam najstnikom. Vi se lahko vedno pridružite svojim otrokom v zabavi ali jim omogočite, da oddih preživijo, kot si želijo, ob obilju aktivnosti in pod budnim očesom profesionalnega osebja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.