Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Bluesun Hotel Alan - Pomlad v Paklenici - družinska soba, Starigrad, Paklenica, Hrvaška - 176 EUR - 2x nočitev v družinski sobi za 2 osebi (2 otroka do 13,99 let brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Bluesun Hotel Alan - Pomlad v Paklenici - družinska soba, Starigrad, Paklenica, Hrvaška - 176 EUR - 2x nočitev v družinski sobi za 2 osebi (2 otroka do 13,99 let brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno na Megabonu! Odlična ideja za spomladanske počitnice! 3-dnevni družinski oddih za 2 osebi (+2 otroka do 13,99 let brezplačno) v Starigradu Paklenica! Med modrim Jadranom in hribovitim Velebitom vam Bluesun hotel Alan omogoča edinstven spoj sproščujočih in hkrati aktivnih ter športnih počitnic. Hotel Alan se nahaja na plaži, dvajset metrov stran od morja in bo navdušil ljubitelje narave in tiste, ki se radi podajo na izlete. Ponudba je zares raznovrstna in bogata - vsak član družine bo našel nekaj zase: od planinarjenja in plavanja do sproščanja v wellnessu. 


Velebitska aromaterapija v wellness & spa, klimatoterapija na čistem zraku z nordijska hojo in številne športno-rekreacijske aktivnosti so odgovor te destinacije v boju proti sodobnemu hitremu tempu vsakdanjika pri varovanju zdravja. Bluesun hotel Alan je nosilec turizma na področju Riviere Paklenica, katere središče je Starigrad Paklenica. Hotel razpolaga s 162 namestitvenih enot – 138 sob in 24 apartmajev. Sobe razpolagajo s kopalnico, balkonom, TV, klimo, telefonom, sefom, mini barom in brezplačnim brezžičnim internetom. Vse hotelske sobe, restavracija, bari in konferenčne dvorane so bile v letu 2018 popolnoma prenovljene, ob plaži pa je zgrajen nov pol olimpijski bazen.


Wellness Center Bluesun hotela Alan se razprostira na več kot 1000 m2, od tega je 800 m2 notranjega prostora in 200 m2 mediteranskega vrta. Interier wellnessa se popolnoma ujema z atmosfero edinstvenega mediteransko-velebitskega spoja. Osnovna inspiracija pri urejanju tega prostora je črpana iz neposredne okolice velebitskega kamna. Zona sproščanja je prostor bazenov in savn, kjer se lahko sprostite. Wellness Center hotela Alan je v bil leta 2009, na podelitvi nagrad na manifestaciji Modri cvet 2009, proglašen za najboljši avtohtoni wellness na Hrvaškem. 


Avanturisti bodo zagotovo našli nekaj zase. Planinci in alpinisti se lahko podajo v osvajanje impresivnih sten in vrhov v NP Paklenica, ljubitelji narave pa se lahko preizkusijo v vožnji s kolesom ali sprehodu po kateri od številnih pešpoti in trekking stez. Velebit je najdaljša, največja in najlepša hrvaška planina, ki vas bo navdušila s svojo lepoto in raznolikostjo. Čeprav so njegove številne urejene planinske poti prehodili že mnogi, je Velebit zagotovo ohranil kakšno presenečenje tudi za vas. Po Velebitskih poteh so pohajkovali številni planinci, ljubitelji narave, znanstveniki, pesniki, igralci, avanturisti in mnogi drugi. 


Etnovas “Vrata Velebita” se nahaja na 300 m nadmorske višine v srcu planine Velebit, 3,5 km od kraja Tribanj – Kruščica. Urejene planinske poti vas bodo pripeljale do kuka Stapin, Stapa, Kamene galerije in Reljine peći. Poskusite jagnjetino po receptu naših babic ter ne pozabite poskusiti kozjega mleka in medu, ki imata tukaj poseben okus. 


Spomladi in poleti je najboljši čas za rafting in pustolovščine s kajakom in kanujem po rekah Zrmanji in Krupi. Vijuganje kraških rek Zrmanje in Krupe skozi globoke kanjone do veličastnih slapov vas ne bo pustila ravnodušne. Z varnimi kajaki ali kanuji je upravljanje skozi brzice enostavno, potrebujete le dobro voljo in plavalne veščine. S poslušanjem skiperjevih navodil boste doživeli zabavno pustolovščino.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.