Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Dijamant Zlatibor, Zlatibor, Srbija - 95 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem za 2 osebi (otroci do 7. leta brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Dijamant Zlatibor, Zlatibor, Srbija - 95 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem za 2 osebi (otroci do 7. leta brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Upočasnite hitri tempo življenja in podarite prosti čas prijateljem in družini. Zlatibor je idealen kraj za to! Svež zrak, smučarske proge, bogata ponudba rekreacijskih vsebin in lokalne kuhinje bodo okrepili vaš duh in telo ... Obiščite Hotel Dijamant Zlatibor!


Hotel Dijamant se nahaja tik ob avtobusni postaji na Zlatiboru. Tu boste našli vrhunsko storitev, udobno nastanitev in zlatiborske specialitete, ki jih lahko poskusite v restavraciji v samem hotelu. Hotel ima apartmaje in sobe. V vseh sobah je možnost dodatnih ležišč po potrebi. Vsaka nastanitvena enota ima TV, kabelsko TV, Wi-Fi in centralno ogrevanje. Internet je prisoten v celotnem hotelu. Hotel ima tudi lastno parkirišče (pod video nadzorom). Hotelski lobby ima 3 mini separeja (12 sedežev), aperitiv bar in kamin. Pred hotelom je terasa, ki jo gostje lahko uporabljajo.


Hotel Dijamant se lahko pohvali, da obstaja že skoraj dve desetletji. To je družinsko podjetje, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Hotel spodbuja tradicijo, obiskovalci pa se vedno z veseljem vračajo zaradi kakovostnih storitev in gostoljubnosti.


V prostem času lahko obiščite Čigoto, enega od Zlatiborskih vrhov, s katerega si lahko ogledate center. V lepem dnevu s tega vrha lahko vidite Ribniško jezero in celoten Zlatibor. Prav zato lahko naprej načrtujete. kaj si še želite videti in obiskati. Tukaj lahko uživate v čudovitem razgledu in čistem gorskem zraku. Obiščite Sirogojno, muzej na prostem, ki se nahaja 26 kilometrov od turističnega središča Zlatibora. Je edini muzej na prostem v Srbiji, imenovan "Stara vas". Smučarski center Tornik je opremljen z žičnico, dva ski lifta, štirimi stezami, Čigoto, Tornikom, Ribnico in Zmajevcem. Steze imajo naprave za umetni sneg, zato ta smučarski center ni več odvisen od vremenskih razmer.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.