Malak Regency Hotel - Wellness in luksuzna sprostitev, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 97 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Deluxe sobi za 2 osebi, Neomejena uporaba Wellness centra (savna turška kopalnica, notranji bazen)

Malak Regency Hotel -...

Malak Regency Hotel - Wellness in luksuzna sprostitev, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 97 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Deluxe sobi za 2 osebi, Neomejena uporaba Wellness centra (savna turška kopalnica, notranji bazen)

Rezerviraj za 19,00 €

148,00 €
Cena
34%
Popust
51,00 €
Prihranek
97,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Okusite razkošje v Sarajevu! Enkratna kombinacija klasičnega Sarajeva in izrednegahotela.

Malak Regency Hotel s petimi zvezdicami se nahaja slabih 5kilometrov od letališča, prav tako si lahko v bližini ogledate sarajevskipredor, dve mednarodni fakulteti, izvir reke Bosne, od središča mesta vas ločile nekaj kilometrov.

Sodoben hotel Malak Regency Hotel ponuja notranji bazen,savno, fitnes, brezplačen dostop Wi Fi, sobe so opremljene s klimatskiminapravami, televizijo z ravnim zaslonom, v kopalnici je na voljo brezplačentoaletni pribor, sušilec za lase, kopalni plašč in copati.

Sprostite se in uživajte v turški kopalnici ali savni,baterije napolnite v bazenih, energijo sproščajte v sodobno opremljenem fitnesu,ki je opremljen z vrhunsko Technogym opremo, ki bo zadovoljila potrebe tudivrhunskih in profesionalnih športnikov.

Obiščite Sarajevo,evropski Jeruzalem! Poglejte si sinagogo, katedralo, pravoslavno cerkev indžamijo. Poskusite čevapčiče, burek, kavo in baklavo. Potem, ko ujamete ritemBaščaršije, si oglejte še znamenito knjižnico Vijećnico, Kazandžiluk (edinoulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo) in se povzpnite na vrhgriča, kjer vam bo zastal dah ob osupljivem razgledu na to čudovito mesto.

Preden se o razkošju inluksuzu prepričate na lastne oči, vas bodo dovolj razvadile že fotografije.

Lokacija

Hrasnička cesta b. b.
71000
Bosna in Hercegovina

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Malak Regency Hotel - Wellness in luksuzna sprostitev, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 97 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Deluxe sobi za 2 osebi, Neomejena uporaba Wellness centra (savna turška kopalnica, notranji bazen)«