Hoteli Valamar 4* - Oddih v Rabcu, Rabac, Hrvaška - 178 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 12,99 let brezplačno), Uporabo zunanjega bazena (sladka voda)

Hoteli Valamar 4* - Oddih v...

Hoteli Valamar 4* - Oddih v Rabcu, Rabac, Hrvaška - 178 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 12,99 let brezplačno), Uporabo zunanjega bazena (sladka voda)

Rezerviraj za 178,00 €

178,00 €
Cena
178,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hoteli Valamar 4*! Zakaj priporočamo to odlično ponudbo? ✔ vrhunska lokacija ob morju ✔ plaža z Modro zastavo (100 m) ✔ zunanji bazen s pogledom na morje ✔ 


Družinski hoteli zavzemajo odličen položaj ob obali na polotoku, prekritem z borovim gozdičkom, od koder se odpira pogled na zaliv mesta Rabac. Hoteli so potopljeni med sredozemsko zelenje in ponujajo sobe z balkoni, s katerih je mogoče občudovati okoliško naravno lepoto, razvajanje v centru dobrega počutja in intimno teraso za sproščujoč pobeg v dvoje ali z družino. Staro mestno jedro Labina je oddaljeno le nekaj minut, pester izbor plaž pa je na dosegu roke, zato se lahko udeležite vaših najljubših dejavnosti in si tako ustvarite svoje nepozabne hrvaške počitnice.  


Družinski oddih ob morju: Rabaški zaliv, otok Cres, slikoviti zeleni hribčki in čisto modro-zeleno morje predstavljajo popolno prizorišče za vaš dolgo pričakovani rdružinski oddih. Privoščite si odlično vzdušje in presenečenja v hotelski sobi. Sprostite se, odkrijte tudi druge skrivnosti vrhunskega oddiha za pare ali družine v 4* Valamar hotelih.


Plaža, bazeni: Občudujte čarobno morsko krajino na plaži in na zunanjem bazenu. Plavajte v kristalno čistem morju. Sprostite se na ležalnikih ob bazenu ali v senci borovcev.

Lokacija

Stancija Kaligari 1
52440
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hoteli Valamar 4* - Oddih v Rabcu, Rabac, Hrvaška - 178 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 12,99 let brezplačno), Uporabo zunanjega bazena (sladka voda)«