Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Sunrise Banovci - Oddih in kopanje, Banovci, Slovenija - 133 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi (1 otrok do 14,99 let brezplačno), 2x dnevna karta za kopanje v Termah Banovci

Apartmaji Sunrise Banovci - Oddih in kopanje, Banovci, Slovenija - 133 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi (1 otrok do 14,99 let brezplačno), 2x dnevna karta za kopanje v Termah Banovci

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Naj vas objamejo naravne lepote murskegapolja. 

Bi se radi sprostili v pravem pomenu besede? Pojdite vApartmaje Sunrise, kjer boste uživali, za vse ostalo bo poskrbljeno.

Da se boste vašega oddiha še dolgo spominjali, si lahkoogledate prelepo pokrajino in okolje, ki ga lahko doživite le v Panonskinižini. Obiščete lahko Vinsko cesto, spustite se po reki Muri ali obiščiteBabičev mlin. S kolesi se lahko odpravite na pravo raziskovalno pot in razumeliboste, zakaj je ta del Slovenije tako poseben. Tudi tisti, ki si raje oddahnejotako, da se umirijo, razvajajo in poležavajo, tega oddiha ne bodo pozabili. Avsak, ne glede na želje, kako preživeti dopust, se bo gotovo sprostil v TermahBanovci. Te so od apartmajev oddaljene le 4 minute.

Terme Banovci so kotnalašč za preživljanje družinskih počitnic, zraven tega pa je tudi dobro poskrbljenoza pravi oddih starejših. Omogočili vam bodo dobro počutje, mir in sprostitev.

Če se boste odločili za aktiven oddih, se lahko s kolesizapeljete do Otoka ljubezni, kjer si lahko ogledate mlin in kupite različnevrste moke, s splavom zaplujte čez reko Muro, gotovo ne boste mogli brez nakupaspominkov za vaše najdražje. Prav tako je ena od zanimivosti Vinska cesta, ki jepolna čudovitih razgledov v vseh letnih časih. Na tem kosu sveta je narava bilazelo radodarna in poskrbela z vsem dobrim in lepim. Pokrajina čudovitih inčarobnih razgledov, živa spomladi, polna sonca in toplote poleti, v jeseniposkrbi za tisočere barv ter tiha in skrivnostna pozimi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.