Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Medena - First minute, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvaška - 552 EUR - 5x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (2 otroka do 12. leta brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

Hotel Medena - First minute, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvaška - 552 EUR - 5x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (2 otroka do 12. leta brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Medena se nahaja v kraju Seget Donji, nedaleč od Trogirja in Splita, sredi bivše trogirske riviere (Trogir – Seget – Marina – Okrug).


Blaga jadranska klima, bujno subtropsko in mediteransko rastlinje, arhipelag slikovitih otokov in otočkov, kjer se v uvalah skrivajo tiha ribiška in kmetijska naselja, kamnite in prodnate plaže, lepota in raznolikost folklore, slikovita arhitektura, moderni turistični objekti za popoln oddih ali rekreacijo poleti in pozimi, tradicionalna gostoljubnost, dalmatinske specialitete, ribarjenje in vesele ribiške noči s koncerti žive glasbe v ambientu srednjeveških mest... Vse te malenkosti definirajo to čudovito mediteransko okolje.

Hotelska ponudba: wellness (savne in masaže), otroški klub: velika klimatizirana igralnica (zabavni hotelski program 6 dni v tednu z animacijo za otroke od 4. do 12. leta: športne aktivnosti, likovne delavnice, mini disko).

Šport in zabava: za doplačilo teniška igrišča, namizni tenis, igrišča za nogomet, rokomet, košarko, odbojko na mivki, otroško igrišče, vodni športi, najem koles.


Hotel je razdeljen na dve glavni stavbi, nudi pa tudi dva paviljona, ki se nahajata na sami hotelski plaži, ki je od hotela oddaljena le 150 m. Odlična mediteranska okolica in bližina morja že vabita na poletne počitnice!


Hotel Medena za svoje obiskovalce organizira tudi razne izlete: Nacionalni park Kornati, Nacionalni park Plitvička jezera, Nacionalni park Krka, rafting na Cetini (Omiš), Hvar in Bol, Etnoland Pakovo selo, Split, Međugorje

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.