Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Arthotel Ana Enzian, Dunaj, Avstrija - 71 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Arthotel Ana Enzian, Dunaj, Avstrija - 71 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon vas tokrat popelje na Dunaj. Glavno innajvečje avstrijsko mesto ter hkrati eno lepših evropskih mest, v vsakem letnemčasu slovi po svojih posebnostih.

ArthotelAna Enzian 3* se nahaja blizu središča mesta, kar je gotovo en od pomembnihkriterijev pri izbiri prenočišča. Le 10 minut hoje vas loči od ene glavnih dunajskihznačilnosti, in sicer palače Belvedere, ki je kompleks dveh baročnih palač.Prav tako se lahko peš sprehodite do Operne hiše. Na tleh pred njo se nahaja dunajski ’’walk of fame’’, kjer so na tleh spominske plošče zvezdamklasične glasbe. V bližini sta tudi Trg in Katedrala sv. Štefana. Ne bostemogli mimo veliko zanimivih ulic, ki kar vabijo k nakupovanju. Slaba dvakilometra je od hotela oddaljen tudi dunajski Tehniški muzej.

ArthotelAna Enzian razpolaga s 165 sobami, vse sobe so sodobno opremljene, vse imajozasebno kopalnico, sef, telefon, SAT TV in Wi-Fi povezavo. Tradicionalne lesenestenske obloge in okrasni elementi v klasičnih rdeči in beli barvi vas vpreddverju vabijo, da se sprostite po napornem dnevu in ogledovanju znamenitosti.

Spomočjo metroja, ki ga na Dunaju uporablja večina prebivalstva, se lahkozapeljete tudi do drugih znamenitosti in si ogledate avstrijski parlament,gledališče, mesto hišo Rathaus. Med obiskom Dunaja ne morete mimo Schönnbruna,kjer si lahko ogledate dvorec, čudovit park in velik živalski vrt, ki je en najpriljubljenejšihživalskih vrtov v Evropi, saj na ogled ponuja več kot 750 živalskih vrst. Za zabavobo poskrbljeno v zabaviščnem parku, dunajskem Praterju.

Koboste Dunaj obiskali enkrat, se boste v to čudovito mesto gotovo še vrnili.Izkoristite ponudbo in si oglejte znamenitosti, ki so se zapisale v svetovnozgodovino.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.