Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Gardenija - Oddih v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

Hotel Gardenija - Oddih v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite cesarski dopust v Opatiji vavstroogrskih vilah!

V hotelu Gardenija si prizadevajo, da bosta vaša udobnost inpraktičnost na prvem mestu. V vilah, povezanih z restavracijo v stilu mediteranskegavrta s cvetnimi motivi in pridihom Opatije, se boste dejansko počutili kotcesarji. 

Za vas bo poskrbljeno tudi, ko boste lačni in žejni. Poleg barav preddvorju hotela in restavracije Veranda se ob hotelu nahaja tudi edinstvenGastro Svet, ki ponuja veliko lokalnih specialitet, čudovite domače slaščice,slehernega bo pa navdušil izreden Milenij Choco Svet – prava mala tovarnačokolade v samem srcu Opatije.

Hotel se nahaja v samem središču Opatije, ob glavniopatijski ulici, tako je idealna točka za začetno ogledovanje znamenitosti. Medbivanjem v hotelu Gardenija obiščite tudi plažo Royal Beach, kjer se bostepočutili kraljevsko, in se na njej osvežite ter sprostite v toplih mesecih.

Začnite dan v restavraciji, kjer boste lahko uživali vštevilnih domačih dobrotah in opazovali, kako se prebuja glavna opatijskaulica.

V elegantnih sobah lahko uživate v zgodovinski vili in opazujete čudovito Opatijo.

Sprostite se v jadranski Nici in raziščite njeneznamenitosti. Oglejte si mesto in bolje spoznajte kulturo in tradicijo tegadragulja Jadrana!  

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.