Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Relais Ca' Sabbioni, Benetke, Italija - 194 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Relais Ca' Sabbioni, Benetke, Italija - 194 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Benetke so že kot samo mesto nekaj posebnega in obiskovalce očarajo s prelepimi mostovi, palačami, cerkvami in muzeji. Markov trg, Doževa palača in Most vzdihljajev so samo nekatere izmed znamenitosti tega čudovitega mesta na vodi.

Ko pa se po ulicah sprehaja še nešteto krasnih beneških mask, celotno mesto zaživi v drugem času in prostoru in to je glavni razlog za obvezno udeležbo. Verjetno eden izmed najbolj znanih karnevalov na svetu vsako leto preseneti z nepopisno lepimi maskami. 

Hotel Relais Ca ’Sabbioni se nahaja ob reki Naviglio Brenta v kraju Ca Sabibioni, v deželi, bogati z zgodovino iz obdobja veličastne republike Serenissima. Vila iz 16. stoletja je bila objavljena na seznamu „beneških vil“ kot dragocena stavba.
Nedavno je bila v celoti obnovljena in vsebuje moderno pohištvo, dvigalo in zvočno izolirane sobe.

Zelo zanimiv je kontrast med zgodovinsko zunanjostjo in moderno notranjostjo, s sodobnim pohištvom, ki je vsem gostom zagotovlja najboljšo in sodobnejšo izkušnjo. Zaradi te posebnosti je hotel v letu 2014 prejel nagrado za najboljši notranji dizajn v hotelu in nagrado Luxury Guide za najbolj unikaten hotel leta 2016.

Hotel Relais Ca ’Sabbioni ima 10 ekskluzivnih sob, od katerih vsaka ima značilno ime, ki je povezano z Benetkami. Vsaka soba je moderno opremljena in zagotavlja prostor in udobje vsem gostom, ki se resnično želijo sprostiti. Sobe imajo klimatsko napravo, veliko kopalnico s tušem ali kadjo, satelitsko televizijo s satelitskimi programi, radio, telefon, brezžični internet, mini bar, čajnik z različnimi vrstami čaja, sušilec za lase, sef, vzmetnice iz spominske pene, posteljnino in brisače visoke kakovosti ter odejo (za zimski čas).

Za vse goste, ki želijo uživati ​​v okusnem obroku z najboljšimi sestavinami, lahko to storijo v ekskluzivni restavraciji Antico Ristoro! Restavracija se nahaja v pritličju in lahko sprejme do 40 ljudi (do 80 v toplejših mesecih zaradi zunanje terase). Restavracija je vsestranska in ponuja idealno okolje za vse priložnosti: poslovne dogodke, neformalna srečanja s prijatelji, kosila ali večerje, poroke, rojstne dneve, maturantske zabave ali romantične večerje.
 
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.