Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Otar, Praga, Češka - 102 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Otar, Praga, Češka - 102 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Praga – zgodovinski biser Evrope – je eno izmed najlepših mest na svetu. Knjiga arhitekturnih stilov z bogastvom spomenikov, mesto polno glasbe, romantike in nostalgije, je sedaj tudi moderno mesto, polno življenja. Veličastna in skrivnostna ter hkrati udobna ter intimna – to je Praga. 


Hotel Otar vas pričakuje v Pragi, na čudoviti lokacij. Od Pražského Povstání metro postaje je oddaljen le 250 metrov, zato je idealna izhodiščna točka za potepanje po čudovitem centru te svetovno znane prestolnice.

Hotel nudi udobne sobe z lesenim pohištvom, TV in kopalnico. V neposredni bližini se nahajajo številne restavracije in bari, kjer boste lahko uživali v tradicionalnih jedeh in pijačah.

Mesto ob Vltavi skriva neskončno presenečenj, ki vam bodo ostala v trajnem spominu. Praga je mesto, ki preseneča – naj bo s svojo arhitekturo, vzdušjem ali čim tretjim. Je mesto, ki se mora znajti na vašem spisku potovanj, saj so znameniti Hradčani (Hradčany), Karlov most (Karlův most), Vaclavov trg (Václavské náměstí) in Praški grad znamenitosti, ki bodo za vedno ostale v vašem spominu in srcu.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.