Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Budimpešta in Blatno jezero: 2-dnevni organiziran izlet v Budimpešto in na Blatno jezero že od 59,90 €

Budimpešta in Blatno jezero: 2-dnevni organiziran izlet v Budimpešto in na Blatno jezero že od 59,90 €

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odličen izlet v Budimpešto in na Blatno jezero! SUPER CENA za 2-dnevni organizirani izlet, vključena je 1x nočitev z zajtrkom v dvo ali tri posteljni sobi v hotelu 3*, prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, zunanji ogledi po...


Zjutraj odhod avtobusa iz Slovenije in nadaljevanje vožnje po vstopu na Madžarsko ob južni obali Blatnega jezera do Budimpešte. Madžarski prestolnici pravijo tudi lepotica ob Donavi, predvsem zaradi slikovite lege ter veličastne arhitekture, ki ji daje poseben pečat zlato obdobje mesta v drugi polovici 19. stoletja. Najprej se ustavimo na razgledni točki pri slavni Citadeli.

Po prihodu se bomo najprej podali na peštansko stran mesta preko znamenitega Elizabetinega mostu. Vožnja mimo nekdanjega stadiona NEP, danes stadion Ferenca Puskasa do Trg Herojev, ki je lociran v čudoviti okolici slikovitega mestnega parka. Sledi odhod proti strogemu mestnemu jedru in znameniti ulici Vaci, ki velja za srce mesta. Prosti čas za samostojne oglede, kosilo in obisk nepozabne pokrite tržnice.

Nato sledi avtobusni ogled ostalih mestnih znamenitosti – vožnja mimo Parlamenta do veličastne Štefanove katedrale, ki navduši vedno znova še tako zahtevnega obiskovalca. Nastanitev v hotelu pozno popoldne. Zvečer priporočamo, da se odpravite z nami na Etno večer s plesom, glasbo in večerjo v čardi, kakor imenujemo tradicionalne madžarske restavracije. Besede kot so čardaš, cimbale po tem večeru več ne bodo neznanka za vas.


GPS, Global Payment Solutions LCC
1521 Concord Pike #303
19803 Wilmington, Dalaware, USA
www.mestoidej.com
info@mestoidej.com 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.