Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Travel Park Lisboa, Lizbona, Portugalska - 233 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Travel Park Lisboa, Lizbona, Portugalska - 233 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lizbona je čudovito glavno mesto Portugalske in eno najbolj karizmatičnih in barvitih mest v Evropi. Tukaj lahko doživite tradicionalno dediščino in modernizem, ki jih spremlja bogata zgodovina. Obiščite to zgodovinsko obalno mesto in njegove dolge atlantske plaže - od Cascaisa do Estorila. Lizbona - druga najstarejša prestolnica v Evropi, je dom nekaterih največjih raziskovalcev in vas bo očarala s svojimi čudovitimi ulicami, živahnim nočnim življenjem in številnimi muzeji in galerijami.


Hotel Travel Park Lisboa, ki se nahaja v bližini muzeja Dr. Anastacio Goncalves, je bil zgrajen leta 2003 in je zelo cenjen zaradi svoje čistoče in udobja. Do središča mesta je le 20 minut hoje. Zvočno izolirane sobe so urejene po najvišjih standardih udobja in so opremljene z dostopom do interneta, delovno mizo, mini barom, klimatsko napravo in ogrevanjem, telefonom z glasovno pošto, kabelsko televizijo, sefom, sušilcem za lase in avtomatsko budilko.

V hotelu so na voljo kavarna ali kavarna s teraso, 24-urna recepcija in dvigalo. Dodatna ponudba vključuje opremo za likanje, teraso, dostop za invalide, prostor za nekadilce, najem avtomobila, storitve likanja, faks in fotokopiranje ter prostore za poslovne sestanke.

Podzemna postaja se nahaja tik pred hotelom. Če potujete z letalom, je dobra novica ta, da je hotel oddaljen le 10 minut vožnje z avtomobilom od mednarodnega letališča. Hotel se nahaja tudi 10 minut od mednarodnega sejma v Lizboni. Znane peščene plaže Costa da Caparica, Estoril in Cascais so oddaljene le 25 km. V okolici hotela se nahajajo restavracije, kavarne, banke, frizerji, supermarketi in trgovinski centri.

Raziščite to staro mesto, bogato s kulturo, in obiščite znamenitosti, kot sta Mosteirro dos Jeronimos ali Torre de Belem. Skočite na znan rumeni tramvaj in odkritje čarobne mestne ulice. Odkrijte, zakaj je Lizbona tako čudovita.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.