Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Aminess Lume - Poletje na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 918 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Turistična taksa

Hotel Aminess Lume - Poletje na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 918 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Turistična taksa

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če sanjarite o romantičnem begu v dvoje, pokukajte v hotelAminess Lume 4*. Tu vas od morja ločijo samo 3 metri. Bližje ne gre. RezervirajteAminess Lume Hotel in poskrbite, da se bo čas za trenutek ustavil. Na juguDalmacije. V skrivnih uvalah Korčule.


Takoj ko boste vstopili v hotel Aminess Lume v mestecu Brnana otoku Korčula, si boste kar sami čestitali za izbiro. Prispeli ste v enegaod redkih krajev na Jadranu, kjer se lahko skrijete in upočasnite tempo, medtemko se priložnosti za čisto romantiko kar vrstijo pred vami. Morje vas, že kostojite na balkonu, vabi na plavanje ali neskončno sprostitev na plaži.Hotelska restavracija pa na zdrave otoške zalogaje in božanske kapljice vina.


Izklopite mobilni telefon, tablico in televizijo terpozabite na omejujoče misli. Zaprite oči v mesečini in se potopite v romantikosob, ki spijo z morjem. Zbujajte se ob šumenju valov in si odpočijte oči načarobni modrini z balkona. Medtem ko se veselite obnavljanju energije v dvoje,pa vse ostalo prepustite diskretnemu in prijaznemu osebju, ki spoštuje vaš mir.


Samo 3 korake od hotela do morja vas bo spremljala ena samamisel: potapljanje v kristalno modrino.  Nato pa se ulezite na tople brisače na urejeniplaži pod hotelom ali na eno od samotnih čeri v bližini. Celodnevno poležavanjev dvoje vam bo zelo ugajalo. Če si boste zaželeli raziskovanja in avanture, pasi sposodite kanu ali se naučite jadrati po morskih tokovih. Za prehod sslanega na sladko izberite romantiko zunanjega bazena. Bodite povsemrazbremenjeni v objemu ljubljene osebe, sonca in morja.


Zasanjane večere na otoku je najbolje začiniti z izbranimikorčulanskimi jedmi, kapljicami oljčnega olja in znanim otoškim vinom pošipom. Medtemko se boste na terasi hotela predajali sončnemu zahodu, omamljeni z vonjemagrumov in okusi, ki delujejo kot afrodiziak, se vam bo zazdelo, da ste delpoezije skrivnostnega otoškega umetnika. Sprostile vas bodo dolge pijače inokusni prigrizki v aperitiv baru ob morju. Uživali pa boste tudi v obiskih prilokalnih vinarjih v bližnji Smokvici in degustaciji korčulanskih vin.


Počitnice so idealen spoj sprostitve in dejavnosti. Zato vamAminess Lume nudi oboje v vam prilagojenih odmerkih. Stopite na jadralno deskoin zaplešite z južnim vetrom pod vodstvom izkušenih inštruktorjev. Raziščitečarobne otoške pejsaže s kolesom, ki si ga lahko izposodite v hotelu. Za dobrojutro izberite raztegovanje, pilates ali wake-up gym v družbi prijaznihanimatorjev. Vsekakor pa rezervirajte enega od izletov do najboljšihdalmatinskih destinacij, kot je Vis, Mljet, Hvar ali večni Dubrovnik.

Zakaj izbrati hotel Aminess Lume?
Hotel na obali morja, obkrožen z naravoMesto Korčula in zgodovinske znamenitosti so oddaljene samo 20 minut vožnjePrenovljene sobe z razgledom na morje za uživanje v miru in tišiniZunanji sladkovodni bazenUrejena hotelska plaža z ležalniki in senčnikiVrhunska gurmanska ponudba s poudarkom na lokalnih specialitetahAperitiv bar Val s čudovito teraso tik ob morju in z razgledom na zalivBogata trgovina s spominčki s priložnostmi darili in lokalnimi spominčkiBrezplačno parkiranjeWi-Fi v vseh sobahMožnost organizacije zanimivih izletov po meri za odkrivanje čudovite dubrovniške riviereBogata vinska kulturaNajbolj zelen otok na JadranuBližina čudovitih naravnih plaž in skritih zalivov

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.