Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Mobilne hiške Aminess Maravea Camping Resort - Poletje v mobilnih hiškah, Novigrad, Istra, Hrvaška - 1.109 EUR - 5x nočitev v mobilni hiški za do 6 oseb, Stroške plina, vode, elektrike

Mobilne hiške Aminess Maravea Camping Resort - Poletje v mobilnih hiškah, Novigrad, Istra, Hrvaška - 1.109 EUR - 5x nočitev v mobilni hiški za do 6 oseb, Stroške plina, vode, elektrike

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če potujete z namenom, da odkrijete istrsko dediščino, je lahko istrska vas v kampu Aminess Park Mareda odlična začetna točka. Zaradi položaja med vinogradi in v naravnem hrastovem gozdu, je Aminess Park Mareda popoln za rustikalna in etno doživetja. Ta istrska vas je lahko tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje največjega hrvaškega polotoka.


Počitek sredi narave, ob plaži, a hkrati v varnem zavetju med štirimi zidovi in z vsem luksuzom sodobnega življenja: vse to vam nudi Laguna Novigrad s sodobnimi mobilnimi hišicami v kampu Park Mareda.


Privlačne mobilne hišice, popularno poimenovane Holiday homes, imajo sodobno kuhinjo z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati in posodo, veliko jedilnico, prijetno kopalnico ter spalnico z udobno vzmetnico in posteljnino. Hišice Holiday homes površine 32 kvadratnih metrov zagotavljajo oddih, kot ste ga deležni v lastnih apartmajih, vendar z vsemi prednostmi, ki jih lahko ponudi samo kamp: bližino morja, številnimi dodatnimi vsebinami in celo bazenom.


V vseh naših naseljih je zagotovljen parkirni prostor. Za otroke pa so tu tudi otroška igrišča, ki bodo v zavetju debele sence hrastovega gozda in tik ob bazenu vašim najmlajšim zagotovo popestrila prav vsak počitniški dan v kampu Aminess Park Mareda.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.