Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Modro poletje na Costa Bravi, Costa Brava, Španija - 489 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 7x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

Modro poletje na Costa Bravi, Costa Brava, Španija - 489 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 7x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


CostaBrava- katalonska, divja obala se razprostira vse od francoske obale, z boriporaslimi griči. Barcelona -  sredozemska metropola, prestolnicaKatalonije.  Obiskovalca očara s svojo živahnostjo, stilom, šarmom. Gaudi,paella ... Okusite katalonski temperament. Ogledi, kopanje, izleti,aktivnosti.


1. DAN: LJUBLJANA - AZURNA OBALA: Vpopoldanskih urah odhod iz Ljubljane in vožnja v Italijo ter dalje protiFranciji v kneževino Monaco, kjer bo postanek za sprehod po nočnem Monte Carlus številnimi znamenitimi igralnicami in hoteli…. Nadaljevanje vožnje skoziProvanso v Španijo.


2. DAN: PROVANSA - FIGUERAS – LLORET DE MAR / COSTA BRAVA: Ponočni vožnji dopoldne prihod v Figueras, kjer bo po želji ogled Dalíjevegamuzeja. Nastanitev v hotelu v Lloret de Mar-u ali vletovišču na Costa Bravi, prosto popoldne, večerja in nočitev. 


3. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (in po želji izlet vBARCELONO): Pozajtrku prosto. Po želji se lahko odločite za celodnevni izlet v katalonskoprestolnico Barcelono. Kosilo (lunch paket). Na panoramskem ogledu bomo videliznamenito Sagrado Famílio, staro pristanišče s Kolumbovim spomenikom, Gaudíjevestvaritve (Casa Milá, Casa Batlló in park Güell) ter Montjuich z olimpijskimiobjekti. Sprehodili se bomo skozi Barrio Gotico s katedralo, obiskali enonajlepših tržnic Evrope La Boquerijo ter najslavnejšo mestno ulico, živahno LaRamblo. Prosto za obisk katerega od številnih muzejev, znamenitega stadionanogometnega kluba Barcelone, Camp Nou ali akvarija. Zvečer vrnitev v hotel,večerja in nočitev. 


4. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA: Pozajtrku prosto za kopanje in počitek. Kosilo, večerja in nočitev v hotelu.Zvečer po želji ogled predstave flamenka- tipičnega andaluzijskega plesa zvečerjo.


5. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (po želji izlet vTosso de Mar): Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Po kosilu se boste lahko odločili zapoldnevni izlet z ladjico v očarljivo srednjeveško mestece Tossa de Mar, kjersi boste ogledali staro mestece, znotraj trdnjave iz 12. stol. Mestece jeslužilo kot kulisa legendarnemu filmu z Avo Gardner v glavni vlogi. Povratek zavtobusom, na poti postanek v tradicionalni bodegi za pokušino vin in likerjev.Večerja. Zvečer za doplačilo možnost obiska predstave viteških iger. Nočitev vhotelu.


6. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (po želji izlet naMontserrat): Pozajtrku prosto ali po želji in za doplačilo celodnevni izlet na goroMontserrat, kjer domuje zaščitnica Katalonije - Črna Marija. Postanek za obiskene od številnih šampanjskih kleti ter večerni obisk magičnih fontan vBarceloni. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev.


7. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (Marineland aliWaterworld): Pozajtrku prosto oz. po želji in za doplačilo obisk zabaviščnega parkaMarinelanda ali vodnega parka Waterworld, kjer vas čakajo vodne dogodivščine,tobogani… Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev.


8. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA: Pozajtrku prosto za kopanje, sončenje in počitek. 


9. DAN/10. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA – GRASSE –NICA- LJUBLJANA: Pozajtrku vožnja skozi Provanso do Azurne obale, do mesteca Grasse, kjer bo obiskparfumerije. Vožnja do Nice, kjer bo postanek za večerni sprehod in večerjo veni od čudovitih restavracij. Nočna vožnja proti Sloveniji, kamor bo prihodnaslednji dan v jutranjih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.